MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104264 Vzdělaný člověk se samozřejmě nebude sebe-oblbovat vlastním facebookem.....

2017-03-12 07:34

.....a "lajkováním" debilit, že Miloš Zeman je zdráv, má přece prostatu panice a plíce čisté nekuřáka, nakonec, asi soudruzi, lékaři přece říkali "pro práci politika je zdravý dost", přestože to vypadá, že je v terminálním stavu duševním i fyzickém. 

Finové našli recept na propagandu. Těží ze vzdělání místo vyvracení fám

 
 
Finsku se možná podařilo ukázat směr, kterým leží řešení otázky, jak může společnost jako celek odolávat propagandě a falešným zprávám. Severská země sází na vzdělání a „aktivní obranu“ namísto úporného vyvracení falešných zpráv - a začíná se jí to vyplácet. Finský příklad může inspirovat i střední Evropu.
 
A tady především voliči Miloše Zemana věří naprosto každé hlouposti, která jim přijde mailem s odkazem na Putinovy Parlamentní listy, Sputnik, literarky, zvedavce, blisty atd. atd. atd. co alterací ruské propagandy na našem území je, včetně sputniku

Zatímco ta česká v době psaní tohoto textu informovala, že Německu došla munice, Američané řeší zveřejnění fotek nahých mariňaček, ruský tank T-90 ztělesňuje sílu a Evropa je rozdělená, finský Sputnik už před více než rokem „dopípal“. Neujal se, skoro nikdo ho nečetl a Rusko jej před rokem uzavřelo

Představa, že by tady ruský trotl Miloš Zeman varoval před rusáckou propagandou, Putinovými listy, zvedacem, Nejedlým, Mynářem, Ovčáčkem a Kmoníčkem se ovšem jeví jako to, že Miloš Zeman přestane být alkoholovým dementem. 

Stovka finských státních činitelů se pak jeho technikám učila - ne nějak pokoutně, ale na armádní základně u Helsinek. Před dezinformacemi roku 2015 varoval i finský prezident. Země zkrátka bere problematiku vážně.

 

Odpovědi

Zvolsi.mozek

#104266 Re: Vzdělaný člověk se samozřejmě nebude sebe-oblbovat vlastním facebookem.....

2017-03-12 07:49:56

#104264: - Vzdělaný člověk se samozřejmě nebude sebe-oblbovat vlastním facebookem..... 

 Pod pojmem vzdělávání proti tý údajný propagandě rozumějme systematický vymývání mozků!

A ty jsi jeden z těch "vzdělaných" produktů neomarxisticko-havlistické propagandy!