MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104304 Je potřeba si uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pachatelů,.....

2017-03-12 11:19

.....obětí gulagů a represí je tolik, že prakticky neexistuje rodina, která by tímto nebyla zasažena. Stejně jako v Rusku neexistuje rodina, kde by nebyl někdo, kdo se na těchto represích aktivně nepodílel. 

Rusko je tedy zemí obětí a vrahů (spoluvrahů) či potomků obětí a potomků vrahů (spoluvrahů).  To je smutná realita 100 let komunistické diktatury v Rusku a velmi smutné je, že se Rusko k této věci nedokázalo dosud postavit, byť jistě Souostroví gulag je dílo pro Rusko zásadní stejně jako básně Anny Alexandrovny Barkovové u které velká část věznění proběhla až po II. světové válce. 

Rektor: Následky traumat přeživších holocaustu se projevují i u jejich vnuků, náš výzkum to potvrdí

10. 3. | Známe syndrom dětí přeživších holocaustu, existují první zprávy, že stres se může projevit v modifikaci genetického materiálu, jsou to mechanismy, kdy se v době velkého stresu mění organismus i genetický materiál, zjišťujeme, jestli se to přenáší i do další generace, tvrdí neurolog Ivan Rektor, vedoucí Centra neurověd z Masarykovy univerzity. Dodává, že sledují především, jestli a jak se struktury mozku potomků přeživších mění. Snaží se do výzkumu zapojit co nejvíce přeživších.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104305 Re: Je potřeba si tedy uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pachatelů,.....

2017-03-12 11:35:01

#104304: - Je potřeba si tedy uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pachatelů,..... 

 Je potřeba si tedy uvědomit, že máš IQ prvoka a neumíš nic jiného, než kopírovat příspěvky druhých, hašišem změklý (bez)mozku.  


Nepřihlášený uživatel

#104327 Re: Je potřeba si uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pachatelů,.....

2017-03-12 21:17:25

#104304: - Je potřeba si uvědomit, že Rusko je bohužel zemí obětí zločinů komunismu a pachatelů,..... 

     Není ovšem genetický materiál poškozen více pohlavním stykem mezi blízskými příbuznými? Jeden Arab mívá více žen, tudíš ve výsledku dochází v pozdějších potomcích poměrně k statisticky velké pravděpodobnosti, že se budou vzájemně pářit poměrně blízcí příbuzní? Nemůže být takový genetický materiál nějakým způsobem znehodnocen? Podobně jako je tomu u severských národů, kde docházelo kvůli nedostatečnému zalidnění k páření mezi příbuznými poměrně často? Může to být důvod, proč Barnevernet pase hlavně po slovanských dětech, když ve slovanských oblastech byl incest poměrně minimální, aby byl ozdraven incesty postižený norský genom?