MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104315 Re: Re: Re: Re: Miloš si opět pojede pro přímé instrukce do rusákova? .....

2017-03-12 14:15

#104314: - Re: Re: Re: Miloš si opět pojede pro přímé instrukce do rusákova? ..... 

 Jsem schopen identifikovat Bakalu jako soudně uznaného gaunera napojeného na zločince Havla. Lživé bláboly havlistických gaunerů nikoho nezajímají.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104317 Re: Re: Re: Re: Re: Miloš si opět pojede pro přímé instrukce do rusákova? .....

2017-03-12 14:18:41

#104315: - Re: Re: Re: Re: Miloš si opět pojede pro přímé instrukce do rusákova? ..... 

 Ty znáš nějaký rozsudek? Tak to neváhej a dej na něj odkaz. To si rád přečtu. Trochu váhám, jestli vůbec kdy Bakala vyšetřován, natož souzen či dokonce odsouzen k nějakému trestu. 

 

Na oplátku ti dám rozsudek Nejvyššího správního soudu, který jasně říká, že je Miloš Zeman lhářem a porušovatelem volebního zákona. 

 

Ale pořád platí, že je potřeba, abys jasně identifikoval lež v Respektu, když jej nazýváš bulvárem, neb tolik oblíbené bulváry Parlamentní listy, Blesk, Aha, Ahoj....... Milošem Zemanem se vyznačují právě tím, že si vymýšlí podobně jako Miloš Zeman, proto si je tak oblíbil.

Legrační je, že si Miloš Zeman představuje, že občané těm blábolům věří, tedy těm v bulváru i těm jeho, asi Miloš Zeman považuje občany za kretény, jak v jednom projevu ve Sněmovně lživě trvdil, že to prohlásil pan Cyril Hösch.

Možné je ale ledacos, tedy i to, že voliči Miloše Zemana jsou kreténi a tem jeho blábolům, lžím a naprostým nesmyslům věří. Možná si dokonce Miloš Zeman přeje, aby si jeho voliči o ostatních občanech tohoto státu, tedy drtivé většíně občanů mysleli, že ti jsou kreténi, když ho nevolí a říká jim, jak jsou úžasní, když volí alkoholového dementa a nacionálního komouše Miloše Zemana. Všechno je možné, Zeman už vypadá, že ztratil poslední zbytky soudnosti a rozumu, už dokonce neprostý lidský nesmyl vydává za "výstřel z děla".