MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104347 Re:

2017-03-13 11:08

#104344: -  

 To nás spíše čeká, když zvolíme nějakýho nablblýho vítače... Naštěstí nikdo z těch, kteří zvažují kandidaturu nemají šanci pana prezidenta ohrozit... Jinak, sám jsi ovar, ty havloidní nablblo, alias čůráku Pauku!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104348 Re: Re:

2017-03-13 11:10:08

#104347: - Re:  

 Každý, kdo bude kandidovat má možnost Zemana porazit a to nejen proto, že je Zeman nejen fyzická ale především duševní troska, obklopená zločinci, kteří z něj dostanou co je ještě možné a pak ho kopnou do zadku a půjdou o dům dál a právě těmto je naprosto jasné, že Zeman je již v terminálním stádiu demence a velmi pečlivě tedy váží, jak moc je ještě použitelný a kdy to bude naprosto zřejmé i jeho voličům. 

Zeman ale pojede alternativní volební kampaň, čímž rozvrací smyl volební kampaně, pravděpodobně tedy nezbude než včasná žaloba k Nejvyššímu správnímu soudu a k Ústavnímu soudu. Zeman spoléhá na to, že nemůže být před Ústavní soud pohnán, neboť požívá v podstatě absolutní beztrestnost, přesto tentokrát žaloby budou podány. 

Mimochodem komunisté v době komunistické totality také nevedly volební kampaně a to ze stejného důvodu, jako nyní Miloš Zeman 

Na Hradě i v Lánech to dnes bohužel vypadá opravdu jak za Gottwalda.