MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104382 Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, on dokonce tím jeho blábolením popírá.....

2017-03-13 15:32

.....komunistické genocidium. Ondráček žije v představě, že "komunisti" "něco" vytvořili, ale to je přece z principu naprostý nesmysl. Jednak to nebyli komunisti, ale občané ČR kteří skutečně "něco" dělat museli, neb bychom pomřeli hlady a špínou, ale představa, že "něco" vytvořili komunisté je absurdní, neboť je tím vyvoláván dojem, že bez komunistů by to nebylo a to je opravdu největší absurdita jeho tvrzení, neboť unikátnost komunistického snažení je právě v tom, že vlastně nic nebylo. V tom jsou přímo nepřekonatelní. 

 

Rozkrádá se, co komunisti vytvořili, pře se Ondráček s lidmi z ČSSD

 

 

 

Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček se po sjezdu ČSSD na Facebooku pustil do sporu s lidmi z ČSSD. „Neznáte svoje předvolební sliby voličům? Církevní restituce zdaníme. A co jste udělali. Hov*o. Bělobrádek zavelel a vy jste stáhli ocas,“ napsal v diskusi se zastupitelem Rumburka Daliborem Dvořákem v narážce na šéfa KDU-ČSL Pavla Bělobrádka.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104387 Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá.....

2017-03-13 16:23:01

#104382: - Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění, od dokonce tím jeho blábolením popírá..... 

 Pod vedením KS bylo postaveno mnoho škol, školek, sídlišť, rozšířeny a přestavěny prvorepublikové výrobní provozy, postaveny v rámci ČSSR dvě jaderné elektrárny, cukrovary.....Co bylo vytvořeno pod vedením havloidů, eurohujerů, chmatáků modrých ptáků, a vrchního ožralce Zmrďouska? :-) ani jste nestihli, za komunistů postavená sídliště, polepit kompletně polystyrénem. Vážně, ani to jste nestihli. Dle vyjádření vedení banky J.P. Morgan byla Česká republika vzhledem k platům a koupěschopnosti obyvatel zařazena mezi rozvojové země. Za to vděčíme panovi Havlovi a jeho vypatlaným fanouškům. Vytvořit penězovody prostřednictvím církevních restitucí, to by ožralému Kalouskovi a jeho degeneráty uvedené osobě do života panu Schwarzenbergovi proti strsti samozřejmě nebylo. Špinit Komunisty, do nekonečna na ně všechno svádět a dál se podílet na rozkrádání veřejných prostředků, to jde oboum budulínkům také dobře, zvláště kdyš jsou perfektními kamarády Hávy a Bakaly.