MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104463 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-13 23:10

#104462: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Čtvrtek bude za tři dny, nebo byl před čtyřmi dny, ty píšeš, že to bylo dnes a "opět". 

Tak si to vyjasni. 

Navíc se jedná o pomatence a ne na člověka neverbovaného zločinci, prostě je to magor jako ty. 

Odpovědi

Multikulturní obohacení
Nepřihlášený uživatel

#104498 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-14 00:43:35

#104463: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano, stane se to za 3 dny, kreténe. :-))))

 

 

Když v Evropě dojde k teroristickému útoku, tu mačetou, tu nožem, tu sekerou, zpravidla následuje policejní ujištění, že nešlo o teroristický útok. „A jakoby nás kdosi chtěl krmit den co den pravidelnou sladkou dávkou multikulturalismu, jsme ujišťováni, že ať už přišel útočník odkudkoli, tak to není muslimská země,“ píše autorka.

Názorně to ukázal např. útok agresora, který se sekyrou v ruce řádil na nádraží v Düsseldorfu. Německá média téměř okamžitě informovala o tom, že jde o muže jugoslávského původu. Hopkinsová připomíná že Jugoslávie jako stát už dlouho neexistuje a považuje počínání německých médií za klasický zastírací manévr.

Celý článek v angličtině naleznete zde

K dovršení všeho se nakonec ukázalo, že útočník se jmenuje Fatmir H., který takřka jistě pochází z muslimského Kosova. „Hmm,“ poznamenává k tomu dáma ironicky. Když to vyšlo najevo, média nás alespoň ujišťovala, že útočník nebyl žádný terorista, nýbrž psychicky narušený muž. A když už by to nebyl psychicky narušený muž, tak se zpravidla dozvíme alespoň to, že útočník byl vlk-samotář.