MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104464 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec ne

2017-03-13 23:14

#104461: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec nemění 

 O kom to mluvíš idiote? Kdo si to nemůže dovolit? To si jako myslíš, že všichni v Moskvě pracují za průměrný, nebo podprůměrný ruský plat a dokonce tam ani nejsou žádní bohatí podnikatelé? :-)))

To asi soudíš podle sebe, ne? :-)))

3 Eura stojí pivo v restauraci v centru Moskvy "London Grill", ty znalče. :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104465 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbe

2017-03-13 23:19:11

#104464: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondráček dokládá, že se komouši vůbec ne 

Ale to je klidně možný, rusácký pivo v London grill (proč vlastně moskvičově London grill co to je za blbost, tam přece mosviči vůbec nemohou ani vkročit :-)) za 3€ a skutečný pivo za 8€ a pokud je to Guinness tak spíše za 20€. 

Ale co já vím a jsme tomu rád, že od tý doby, co rusáci platí 60 rusáckých bonů za dolar už nelyžují. Na sjezdovkách v západní Evropě je opravdu o hodně bezpečněji a do míst jako Bormio, Livigno se vrátili Italové, Němci, Angličané ..... a ti, co tam přeci jen jsou, dokonce mnohdy ani mezi sebou nemluví bukvama, aby nebyli poznat, byť stejně jsou. 

Tedy to s těmi 8€ za pivo v moskvičově asi u moskvičů nebude tak žhavé :-) a z těch 11 mil. lidí to nebude ani promile, které by si to v klidu mohlo dovolit polít hrdlem vylepšeným samohonkou. 

Ale podstatou této diskuse, není kolik moskviči musí v moskvičově zaplatit za pivo, to je skutečně jejich starost, co je jisto jisté, že ceny v Moskvě jsou nejspíše desetinásobné, proti mediánu v rusákově, neb i platy v Moskvě jsou pro mnohé desetinásobné proti mediánu rusákova.  

Podstané je, jestli je Miloš Zeman rusácký trotl, který narozeniny slaví v rusácké hospodě v NY, místo aby šel (poodjel) o 100 m. dál vyhlášené české restaurace. 

Asi se obával bučení.