MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104601 Re: Re: Re: Re:

2017-03-15 04:05

#104593: Evropan - Re: Re: Re:  

 Pěkná verbež se vrátila, jako Kožený, nebo Bakala. Spaktovala se se zlodějem Havlem, který prolomil Benešovy dekrety a rozkradli, co se tu za Husáka vybudovalo. Mnohem více lidí uteklo.

Odpovědi

Evropan

#104606 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-15 05:49:45

#104601: - Re: Re: Re: Re:  

Nevím, jestli se od někud vrátil Bakala, ale je zajímavé, že s Koženým se scházeli Klaus i Zeman, což vám zjevně nevadí, zatímco pan Havel se s ním pokud vím nikdy nesešel. Havlovi můžete přisuzovat tak maximálně nejasné kontakty s Chemapolem a tedy s Junkem při prodeji jeho části Lucerny, ale to byla jeho soukromá věc a soukromý majetek, který komunisté Havlově rodině sebrali. Co tady zůstalo po Husákovi, moc rozkrást nešlo. Vždyť ještě po druhé světové válce jsme stále byli evropskou průmyslovou velmocí, ale komunisti náš průmysl tak dodělali, že v osmdesátých letech jsme byli schopni vyvážet tak maximálně do Ruska a když se podařilo vyvézt několik škodovek do Británie, tak tam vtipkovali o tom, že je dobře, že mají vyhřívaná zadní okna, protože jim nepřimrznou ruce, když škodovku roztlačují.

Za doby prezidentování pana Václava Havla se mnohem víc lidí vrátilo než se odsud vystěhovalo. Ano, mnoho lidí odjelo na Západ pracovat, protože tam za to dostali daleko více peněz, ale tito lidé tam neemigrovali, nechali si české občanství a vrátili se zpět domů. Co tady tvrdíte, to je bohapustá lež. Nejvíce lidí uteklo po ruské invazi a právě za Husákova režimu, který zadupal poslední náznaky demokracie a zavedl náš průmysl na tak šikmou plochu, že jeho obnova po sametové revoluci nebyla z velké části možná.