MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2017-03-15 15:20

Hlavní evropskou hodnotou je, jak nejlíp vyždímat střední a východní Evropu a jak v ní utopit horší a méně kvalitní výrobky a pak jim tam ještě příkazem navézt násilím migranty. Je ještě vůbec v EU nějaká hodnota, za kterou se vyplatí bojovat spíše mi přijde, že nás EU postupně připravuje o naše hodnoty a místo nich nabízí jen brak a nějaké dotace, jako formu úplatku pro vyvolené a ještě má zálusk nás připravit o to nejcennější a to o bezpečnost v naších ulicích.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#104631 Re:

2017-03-15 15:56:37

#104630: -  

Demokracie, ale to bys o ní musel něco vědět zloději nicků.  

Evropan

#104645 Re:

2017-03-15 18:21:21

#104630: -  

Hlavní evropskou hodnotou je, jak nejlíp vyždímat střední a východní Evropu a jak v ní utopit horší a méně kvalitní výrobky a pak jim tam ještě příkazem navézt násilím migranty. Je ještě vůbec v EU nějaká hodnota, za kterou se vyplatí bojovat spíše mi přijde, že nás EU postupně připravuje o naše hodnoty a místo nich nabízí jen brak a nějaké dotace, jako formu úplatku pro vyvolené a ještě má zálusk nás připravit o to nejcennější a to o bezpečnost v naších ulicích.

Jestliže do nás země EU cpou miliardy eur, které si můžeme sami investovat tam, kam potřebujem, tak z toho plyne, že nás nikdo neždímá. Ba naopak. A jestliže ty miliardy neumímě využít, tak to je problémem hlavně nás, že jsme si zvolili reprezentaci, která neví, co chce. Resp. jeden člen té současné to ví až moc dobře, když do svého holdingu natáhl na černo miliony na čapí hnízdo a jeho firmy čerpají miliardy zemědělských dotací.

Pokud jde o méně kvalitní výrobky - no tak je nekupuj. Jen ovce neustále lítají supermarkety se slevovým letáčkem v pazourku. Mám pocit, že ty, věčný stěžovateli, jsi jedním z nich. Dnes tu už naštěstí není komunismus, a ty máš možnost si vybrat. A jestli to nekvalitní zboží nadále kupuješ, no tak se nad sebou zamysli.

A že by nás EU připravovala o naše hodnoty - no co je to za blábol?