MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#104927 Re: Komunisté vedou válku proti obyvatelům vlastních zemí....

2017-03-21 10:15

#104925: - Komunisté vedou válku proti obyvatelům vlastních zemí.... 

To je nesmysl, proti mně nikdo válku nevedl. Dnes proti obyvatelům vedou exekutoři a kapitalistická mafie! 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#104931 Re: Re: Komunisté vedou válku proti obyvatelům vlastních zemí....

2017-03-21 10:32:51

#104927: - Re: Komunisté vedou válku proti obyvatelům vlastních zemí.... 

Byl jsi komunistou? Jsi dnes komunistou?

Bylo ti bráněno v podnikání, cestování, četbě libovolné literatury, bylo ti bráněno ve studiu, bylo ti bráněno v přístupu k vědeckým objevům a pracím? 

Pokud nikoliv, nežil jsi v totalitním Československu let 1948-1989 a nebo jsi byl privilegovaným komunistou, tedy vedl jsi válku proti zbytku Československa a to za použítí zbraní - 80 000 milicionářů - úderné pěsti komunistů, za pomoci zneužívání soudů, police, armády i úředníků státu a dokonce i parlamentu. 

Dnes tě žádná politická strana neohrožuje svojí údernou ozbrojenou pěstí, přestože by to některé rády dělaly, samozřejmě komunisté a další extrémistické strany. 

Nikdo tě nenutí se zadlužovat, lze žít život velmi důstojný v ČR obzvláště dnes v nezaměstnaností, která již prakticky žádnou nezaměstnaností ani není. Je dobré také připomenout, že v době odbytové krize, která ČR skutečně postihla a došlo k propadu HDP, byla nezaměstnanost v ČR 6 %, tedy ti zlí kapitalisté se rozhodně nezbavili žádných zaměstnanců s cílem ušetřit na mzdách. Omezili se na stagnaci růstu mezd.  

V době, kdy byl Zeman premiérem, byl tentýž ukazatel 9 % při růstu!!! HDP 3 %. Zeman je pravděpodobně jediný premiér na celém světě, který masivně zadlužoval stát, rostlo HDP a stoupala mu zároveň nezaměstnanost. Snadno si ověříš v makroenomických datech ČSÚ 

Evropan

#104936 Re: Re: Komunisté vedou válku proti obyvatelům vlastních zemí....

2017-03-21 11:06:07

#104927: - Re: Komunisté vedou válku proti obyvatelům vlastních zemí.... 

To je nesmysl, proti mně exekutoři ani kapitalistická mafie válku nevedou. Zato komunisti mě nechtěli pustit ani krok za oplocené hranice do Německa a na jednodenní výlet z Jugoslávie do Benátek jsem se dostal jen díky tomu, že kamarádky maminka pracovala v cestovce.

A jedna poznámka : Dnes proti obyvatelům vedou exekutoři a kapitalistická mafie! - dává vám ta věta smysl? Nechybí tam nějaký předmět nebo něco podobného :)))