MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#105452 Re: Re: Re:

2017-04-03 05:13

#105410: Vlastenci - Re: Re:  

Ty jsi snad schopen Zemana a jeho bandu na Hradě charakterizovat v lepším světle než já? Proč si se o to dosud nepokusil? Vždyť to vypadá, že ani nevíš proš jsi Zemana volill, nrznáč životopis Zemana ani lidí, kterými je obklopen, neznáš dokonce ani jeho projevy natož, aby jsi četl i jen jediné "jeho" knižní "veledílo" z počtu 5, které jsou všechny o tom samém. 

Nepodsouvej mi, že mám cokoliv proti slušným, kulturním a mravným Rusům. Velmi si vážím Bulgakova, Solženicina, Barkovové a respektuji všechny miliony či dokonce desitky miliionů obětí gulagů, jejich potomků a obětí dalších komunistických či dnes komunisticko - nacistických represí. 

Za koho vlastně mluvíš, když používáš množné číslo? Za KSČm, Zemanovce, Okradmůrovce, Sládkovce?

A s tímto tvým příspěvkem do diskuse si rozhodně zajdi na státní zastupitelství, dřív než bude pozdě. 

Vlastenci
Nepřihlášený uživatel

#105410 Re: Re:

2017-04-02 08:19

#105398: - Re:  

Sám jsi Hitler, rusofobní banderovská mrdko! A my tě pověsíme, ty kurvo špinavá neonacistická! Za koule do průvanu!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#105460 Re: Re: Re: Re:

2017-04-03 09:52:31

#105452: - Re: Re: Re:  

Jaktože ještě nevisíš, neonacistická islámistická teroristická banderovská mrdko?