MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

FAKE NEWS

#105677

2017-04-06 13:35

Americká média středního proudu lživě informovala o konfliktech, na nichž se Spojené státy přímo podílely. Třeba válka v Salvadoru byla líčena jako konflikt, kde se tamní vláda snažila zabránit násilným excesům pravicových a levicových extrémistů, přičemž ve skutečnosti se největších zvěrstev dopouštěly vládní síly a s nimi spolupracující paramilitární jednotky. Je nabíledni, že mediální agendě amerických sdělovacích prostředků by měly dominovat zločiny oficiálních klientů Bílého domu.

 Zjednodušeně řečeno: americká média středního proudu se prvoplánově a s nepřehlédnutelným entuziasmem věnují zločinům oficiálních nepřátel Spojených států a o poznání méně a nezřídka nepravdivě se zaobírají zvěrstvy klientů Bílého domu. Symbiotický vztah vládní moci a tradičních médií, která fungují jako velké korporace orientované na zisk, se manifestuje sledováním shodných zájmů (v Salvadoru šlo o eliminaci domácího odporu v čele s katolickým klérem, aby tato země nenásledovala příklad Kuby a stabilita ve sféře vlivu USA zůstala 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#105686 Re:

2017-04-06 14:35:48

#105677: FAKE NEWS -  

 Proč píšeš takové debility do diskuse, která se primárně zabývá ubohostí, oplzlostí, nevzdělaností, buranství ..... Miloše Zemana? 

Má to snad být druh oponentury? Bude tím snad Miloš Zeman vypadat jako pravdomluvná osoba? 

Nenech se vysmát.