MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106021 Re:

2017-04-07 18:42

#105933: -  

 

Lze připomenout opakovanou nepravdivou mediální propagandu používanou k zahájení ozbrojeného útoku na cizí země, bez mandátu OSN. Zde můžeme uvést občanskou válku v Jugoslávii, kde USA a řada zemí NATO obvinily srbskou armádu a policii z válečných zločinů, přičemž nejodpornější je komedie kolem údajného masakru ve Srebrenici. Při „humanitárním bombardování“ zahynuly tisíce srbských civilistů. Nakonec se prokázalo, že nejvíc vyhnaných a povražděných z Bosny a Kosova bylo Srbů. Zároveň na straně Bosňáků a kosovských Albánců bojovali příslušníci al-Káidy, v době, kdy USA oficiálně bojovaly proti globálnímu terorismu. K tomu můžeme připočítat více než podezřelou smrt srbského prezidenta Miloševiče v Haagu, než mohl vystoupit před soudem se svojí obhajobou vůči lži a válečným zločinům proti Srbsku, stejně jako fakt, že Kosovo je hlavní zemí tranzitu drog z Pákistánu a Afghánistánu do Evropy a místem dislokace dvou amerických vojenských základen. Při nedávném výzkumu více než 60 % obyvatel Bosny litovalo rozpadu Jugoslávie.

Dále je zde genocida Abcházců a Osetinců v Gruzii, kterou OSN, NATO, USA i EU dlouhodobě přehlížely. Když se jich po napadení gruzínskou armádou zastalo Rusko, byla proti němu vedena nenávistná a nepravdivá mediální kampaň.

Podobný uměle vytvářený problém je takzvaná anexe Krymu Ruskem. Především ruská armáda byla na Krymu legálně. Krym byl předán Ukrajině proti vůli výrazné většiny tamních obyvatel komunistickým vedením SSSR. Ve smlouvě mezi Ruskem a Ukrajinou z roku 1994 je dána možnost obyvatelům Krymu odtrhnout se od Ukrajiny, což se stále zamlčuje. Podle práva národů na sebeurčení má každý národ právo se zařadit tam, kde chce. Takto vznikla i naše republika v roce 1918 a nikdo se nechodil prosit do Vídně. Je zcela logické, že obyvatelé Krymu využili své právo, včetně převážné většiny ukrajinských vojáků a policistů. Nikde se nebojovalo. Při následném referendu neprokázali mezinárodní pozorovatelé podvody, ani nátlak na účastníky. Kdyby však ruská armáda neposkytla obyvatelům Krymu ochranu, došlo by k masakrům civilního obyvatelstva zfašizovanými dobrovolnickými prapory typu Azov jako na Donbase. Největší „zločin“ Ruska je v tom, že zabránilo genocidě civilního obyvatelstva a rozvratu země a připravované výstavbě dvou amerických základen na Krymu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106023 Re: Re:

2017-04-07 18:44:59

#106021: - Re:  

 Řekl bych, že si přímo vymýšlíš, viz . soud pro bývalou Jugoslávii a tamní obvinění. 

Bohužel zvěrstva rusáků na východě Ukrajiny připomínají právě etnické čistky a je tedy pravděpodobné, že rozpoutání konfliktu na východě Ukrajině mělo a má za cíl rozpad Ukrajiny.