MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106183 Re: Re:

2017-04-08 10:10

#106181: - Re:  

 To usuzuješ na základě nesmyslů, které o EU šíří Miloš Zeman. Tvůj plakát by tomu odpovídal. 

Velmi pochybuji, že víš jak je volen Evropský parlament, kdo zasedá v Evropské radě a Radách ministrů a jaký vztah má  k radám EK a k mezinárodním smlouvám, které máme v rámci EU uzavřeny. 

ČR velmi zklamala své spoluobčany v EU zvolením extrémisty Miloše Zemana (lži, zpochybňování hodnot, překrucování realita je v politice projevem extrémismu), přes jeho zjevné lhaní (NSS Vol 39/2013 - 51), porušování volebního zákona. Velmi jsme tím v Evropě ztratili kredit a budeme jej obtížně získávat zpět. 

Občané ČR jednoznašně spoléhají na své spoluobčany v EU, že nebudou volit extrémisty, politické sektáře, neboť to zajišťuje naši bezpečnost. Nežijeme v 10 milionové zemi s exotickým jazykem - žijeme v EU s dalšími 530 mil. lidí, to je realita. 

Zeman v ústavní pozici je opravdu velkou zátěží pro ČR a není pochyb, že jeho "zvolení" způsobilo i obrovské finanční ztráty, neboť on a jeho lidé na Hradě odrazují od podnikání (investování) v ČR. Je docela dobře možné, že náklady na Zemana jsou v tomto ohledu až v procentech růstu HDP. V ČR je při pohledu na to, co se děje na Hradě vlastně velmi riskatní zisk reinvestovat či podnikat tak, aby bylo obtížné své podnikání rychle přesunout jinam. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106217 Re: Re: Re:

2017-04-08 12:10:34

#106183: - Re: Re:  

 Ó nikoliv. Usuzuji tak na základě toho, jak se EU projevuje v ryze praktických záležitostech.

 Se Zemanem to nemá nic společného. Ten je sice osobně nesnesitelný a spolehlivý jedině v tom, že nikdy nic nesplní, ale - alespoň se namáhá - při maskování své skutečné podoby- slibovat věci, které vypadají - z dálky - dobře.

    Totéž se nedá říci o EU. Ta - ústy svých nejvyšších představitelů- rovnou nekompromisně trvá na holocaustu svého vlastního obyvatelstva. Svých vlastních voličů. 

 90% eurointelektuálů jsou idioti. 

Nerozeznali nebezpečí fašismu. Nerozeznali nebezpečí komunismu. Nerozeznávají nebezpečí islámu. Nerozeznávají vůbec žádné nebezpečí, ani když se jim zakusuje do hrdla. 

    Tím méně pak vnímají následky svých pitomých činů.

Kdysi to řekl jeden z francouzských Nesmrtelných, a od té doby se na toto téma nevyjádřil nikdo z nich. 

Nikdo z nich k tomu neviděl důvod.


Nepřihlášený uživatel

#106223 Re: Re: Re:

2017-04-08 12:27:46

#106183: - Re: Re:  

    Celé EU je konstruována od začátku podvodným způsobem. Ve všech bodech, které jste vyjmenoval.

    Řečeno bankovní terminologií, tunel tu byl dříve, než banka.

     S demokracií EU nemá nic společného. Ode samého začátku. Od samého začátku fungovala scestně. Bude se to setrvale zhoršovat, a skončí to katastrofou.   Ten konec tu může být dřív, než byste čekal.