MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106607

2017-04-10 02:31

Pan prezident Asad je slušný člověk, který myslí na lidi. To se o vrahovi dětí Trumpovi říci nedá.

https://www.youtube.com/watch?v=pQcYbyTWIrk

Odpovědi

Evropan

#106609 Re:

2017-04-10 04:55:56

#106607: -  

Prezident Bašárt al-Asad podporovaný dnes už pouze kremelským diktátorem a vládou Iránu je v současné době největším hromadným vrahem na světě. V době jeho krátké vlády má na svědomí smrt 400.000 Syřanů, další milony vyhnal do zahraničí. Tato genocida vlastního národa se již blíží asi nejznámnější genocidě ve Rwandě, i když tam bylo oněch 800 tisíc lidí zabito během několika málo měsíců. I tak je ale neuvěřitelné, že jeden člověk dokáže naprosto bez jakékoli známky účasti pozabíjet tolik lidí. Terorismus na vládní úrovni je systematičtější a krutější než jakýkoli jiný terorismus na světě.

Při poslední útoku chemickými zbraněmi v Idlíbu navíc bylo zabito 20 dětí z celkového počtu 72 mtrvých, jak o tom píše agentura Reuters.

Podle hromadících se svědectví z místa tragédie je za útok odpovědné syrské vojenské letectvo. Podle zdroje citovaného Reuters shodil syrský letoun čtyři bomby - tři konvenční, které vybuchly běžným způsobem, a jednu, která hlučně neexplodovala. Nad místem dopadu se ale vytvořil sloup bílého dýmu.

Rusko i Sýrie takový útok popírají. Moskva navíc tvrdí, že plyn zřejmě unikl při explozi chemického skladu rebelů, který bombardovala syrská vládní letadla.

I kdyby byla druhá část zprávy pravdivá, tak jen naprostý idiot se snaží bombardovat sklad chemických zbraní uprostřed města. Ale protože jde o desinformaci ruských novinářů, je zbytečné se tím zabývat. Nad Sýrií už dávno měla být vyhlášena bezletová zóna, ale diktátorský ruský režim tuto snahu ostatních světových velmocí v OSN neustále blokuje. A díky letadlům se v Sýrii vraždí neuvěřitelným způsobem.

To, že jste zde napsal, že masový vrah Asad je slušný člověk - no to může napsat pouze magor.