MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#106745 K údivu všech, útočník na autobus Dortmundu byl muslim...

2017-04-14 01:23

"Just two days after explosions went off near Borussia Dortmund team bus, German prosecutors have issued an arrest warrant against an Iraqi man. The 26-year-old, who arrived to Germany via Turkey last year, is believed to be a member of Islamic State."

Odpovědi

Evropan

#106748 Re: K údivu všech, útočník na autobus Dortmundu nebyl muslim...

2017-04-14 08:09:44

#106745: Multikulturní obohacení - K údivu všech, útočník na autobus Dortmundu nebyl muslim... 

Němečtí vyšetřovatelé nemají zatím žádné důkazy, že by se podezřelý Iráčan podílel na úterním útoku na fotbalisty Dortmundu. Jsou ale přesvědčeni o tom, že byl v Iráku a posléze i v Německu napojen na takzvaný Islámský stát. V tiskové zprávě to uvedlo německé nejvyšší státní zastupitelství, které požádalo o vzetí 26letého muže do vazby. Soud o ní má rozhodnout ještě dopoledne.

http://www.lidovky.cz/

I když se tu svoji ničím nepodloženou domněnku napíšeš stokrát, tak tomu uvěřím, až to potvrdí německá policie. Prozatím stále platí , že německá policie má zatím Iráčana napojeného na Daeš, ale neví, jestli je to terorista, který útočil na autobus s fotbalisty. Pokud ale máte důkazy, že tím útočníkem byl on, okamžitě se obraťte na německou policii, jinak se vystavujete možnému stíhání za napomáhání teroristům. Pokud důkazy nemáte, počkejme na to, až to německá policie vyšetří.

To, co jste napsal do titulku je nepodložená lež. A vy byste se asi potřeboval kulturně obohatit o to, že lhát se nemá. To mě rodiče učili od malička a v našem českém kulturním prostředí by to mělo platit. Vy jste asi kulturně obohacen z východu, kde lež ruskému diktátorovi vůbec nic neříká, takže nedokáže rozlišit, co je lež a co je pravda, hlavně když mu to poslouží.