MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#106818 Re: Re: Re: Re: Proč nevyslechneme hlas opravdu všech muslimů?2017-04-16 11:37#106808: - Re: Re: Re: Proč nevyslechneme hlas opravdu všech muslimů?
Muslimka a právnička Zana Ramadaniová (33), bývalá aktivistka hnutí Femen, napsala bestseller. Ve své knize vystupuje proti falešné toleranci, konzervativnímu islámu, machismu muslimských mužů a proti muslimským matkám, které selhávají při výchově. Její kniha, která vyšla letos v březnu v Německu, kam se přestěhovala s rodiči ze Skopje ve svých sedmi letech, se jmenuje Zahalená hrozba – moc muslimských žen a bludařství tolerance Němců. Píše o tom server Echo24. Reakce na knihu jsou prudké, cituje server slova Ramadaniové, která pronesla v interview pro švýcarský list Tages Anzeiger SontagsZeitung. Výhrůžek, které dostává od konzervativních muslimů, je prý nepočítaně. „Nazývají mě děvkou, hrozí mi znásilněním a zavražděním, a od doby, kdy jsem těhotná, mi vyhrožují, že mi vykopou dítě z těla,“ říká. Má přirozeně strach, ale snaží se jím nenechat ochromit.
Tyto reakce si vysvětluje tím, že je muslimka. „Kdybych byla Němka, označovali by mě za rasistku a nacistickou štětku, tyhle výtky přicházejí vždycky. To, že jsem muslimka, situaci jen znesnadňuje a zhoršuje. Že vyjadřuji kritiku jako žena, je úplně to nejhorší,“ citoval server její slova. Z krachující integrace činí autorka odpovědnými především také ženy. „Ženy jsou největšími utlačovatelkami dcer,“ vysvětluje v rozhovoru. Ty jsou totiž v muslimském světě odpovědné za zachování rodiny, nikoli muži. „Synové můžou prodávat drogy, být násilničtí, to ale není pro matky žádný problém, protože tím netrpí čest rodiny. Avšak panenství dcer musí být zachováno za každou cenu,“ cituje server Ramadaniovou. Jinak matka selhala a zostudila celou rodinu. „Synáčkovský kult“ považuje Ramadaniová za fatální. Ze synů se vychovávají „princové“. Jsou rozmazlováni, hýčkáni, obsluhováni, a tím nakonec vychováni k neschopným lůzrům. Selhávají, protože Západ je společnost založená na výkonu, doma je ale učí něco úplně jiného. Neznají, že se od nich něco požaduje, že se musejí namáhat. „Když pak ztroskotají, dávají vinu všem ostatním. Učitelce, té nevěřící couře, která synovi nemá co říkat, anebo obecně lidem na Západě, kteří jsou všichni rasisté a muslimům nedávají žádnou šanci,“ tvrdí Ramadaniová.
|
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#106819 Re: Re: Re: Re: Re: Proč nevyslechneme hlas opravdu všech muslimů?2017-04-16 12:15:56#106818: - Re: Re: Re: Re: Proč nevyslechneme hlas opravdu všech muslimů? Poločlověk pod přezdívkou "demokrat", volič Miloše Zemana v této diskusi kde komu vyhrožuje smrtí. Nebuď idiot jak Miloš Zeman. Takové voliče Miloš Zeman přímo miluje, to jsou jeho největší oblíbenci viz. jeho poskok Ovčáček. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1453 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za efektivnější opravu a urychlení otevření Štěchovického mostu
516 Vytvořeno: 2024-11-18
Břehy bez omezení!
1133 Vytvořeno: 2024-01-24
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17420 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4279 Vytvořeno: 2024-09-11
PROTI TOTALITNÍ BUZERACI INTERNETOVÝCH TVŮRCŮ!
149 Vytvořeno: 2024-11-21
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
644 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za zrušení záměru výstavby tramvajové trati v Počernické ulici v Praze 10
99 Vytvořeno: 2024-11-18
Stop the death penalty
379 Vytvořeno: 2024-11-08
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
208 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24834 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
200 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
871 Vytvořeno: 2024-11-02
Informační bezpečnost, svobodné a férové volby
2831 Vytvořeno: 2024-05-06
Petice za zachování psí školy a hotelu POHODA v Plzni
105 Vytvořeno: 2024-11-03
Stop týrání psů v osadách -Žádáme omezení vlastnictví psů ve slovenských osadách
51 Vytvořeno: 2024-11-18
Petice za odvolání ministra spravedlnosti JUDr. Pavla Blažka, Ph.D.
47 Vytvořeno: 2024-11-20
KeepLeušaBětka
45 Vytvořeno: 2024-11-22
THIS IS US do Kin!
835 Vytvořeno: 2024-10-22
CELONÁRODNÍ PETICE ZA ZÁCHRANU A ZACHOVÁNÍ HŘEBČÍNA NAPAJEDLA A CHOVU KONÍ V NĚM
4240 Vytvořeno: 2023-04-15