Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Quoted post

Friendly knight

2017-04-19 20:20

Lidi...To se nemůžeme aspoň na chvíli tolerovat? Ano chápu, že ateisté a také satanisté mají vztek (celkem oprávněně) na křesťanské obyvatele ČR a hlavně na Valašsku, kde je křesťanů nejvíce, ale nemyslíte si, že je čas tuto petici uzavřít? Přece jenom je to už možná půl roku, co byla tahle petice založena, sám jsem se pod ní podepsal, protože mě naštvalo jednání vedení města Valašských Klobouk. A teď když to čtete, tak si hlavně křesťané budou myslet jaký jsem Čecháček, ale já jsem z Valašska. A taky je pravdou, že jsem pokřtěný. Ale podle mého názoru víra vede spíš než k lásce a toleranci k válce. Stačí si uvědomit, kolik bylo zbytečných válek...Je pravda, že křesťané toto celé odstartovali (v čele s panem kaplanem Poníželem a otcem Janíčkem). Ale nejsem tu proto, abych se tu zastával jedné nebo druhé strany, ale to zřejmě vyplývá ze začátku mého postoje k této situaci. Prostě a jednoduše, lidi tolerujte se ať už jste u jakékoliv víry, anebo jste ateisté...

PS: Tohle to dohadování na téhle petici je už celkem trapné, jsme lidi z jednoho státu, měli bychom se tolerovat, přiznávat chyby nejen ostatním, ale taky sami sobě a pak teprve pochopíme...

Nuže, těšilo mě a zamyslete se prosím...VŠICHNI!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#464 Re:

2017-05-15 15:42:22

#463: Friendly knight -  

Jen ještě jedna perlička závěrem...Valašské Klobouky zvítězily v Anketě Břitva v kategorii zklamání roku 2016 díky zrušenému koncertu Torr a Root.Gratulujeme. :-P