MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#107231 Re: Re:

2017-04-20 15:29

#107225: Evropan - Re:  

To je vidět, že nejsi znalec piva. Piješ Gambáč desítku, viď? :-) Na pořádné pivo musíš být zvyklý. To není jenom zrzavá voda, jako tvé oblíbené europivo, "evropane". :-)))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#107237 Re: Re: Re:

2017-04-20 15:49:42

#107231: - Re: Re:  

"Ruský investor" do pivovaru je opravdu hovadina, to snad uznáš i ty ruský trotl. Od investora se očákává, že o dané věci kam investuje něco ví, od Rusa přece neočekáváš znalost piva, to se přece shodneme. Tam očekáváš znalost kalašnikova a jistou orientaci v organizovaném zločinu, nikoliv odbornou znalost přípravy piva. 

Tedy je velmi pravděpodobné, že už za rok bude v problémech a za dva roky po "ruském investorovi" zbyde jen ona pachuť. 

Evropan

#107259 Re: Re: Re:

2017-04-20 19:19:32

#107231: - Re: Re:  

Nepiju Gambáč desítu. Když už, tak spíše jedenáctku. Ale rád piju piva z malých pivovarů, protože mají zajímavou chuť. Každpopádně pokud piju břečku, po které mi je špatně a ráno mě bolí hlava, i když jsem vypil jen dva půllitry, tak to není o znalosti piva. 

A nevím, co si představuješ pod pojmem Europivo. Jestli třeba Stellu, tak to ještě jde. Ale jestli nemáš nic konkrétního, tak se bavím tím, že svoji eurofobii promítáš i do něčeho tak typicky českého.