MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#107735 Re: Re: Re: Re: A "modrá kniha" tedy pamflet o Kalouskovi Babišovi analytickou zprávu z podsvětí....

2017-04-28 12:25

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107736 Re: Re: Re: Re: Re: A "modrá kniha" tedy pamflet o Kalouskovi Babišovi analytickou zprávu z podsvětí

2017-04-28 12:37:57

#107735: - Re: Re: Re: Re: A "modrá kniha" tedy pamflet o Kalouskovi Babišovi analytickou zprávu z podsvětí.... 

 Nikoliv, minulý šéf je proto, že je Andrej Bureš Babiš naprostý blázen a vyházel lidi, kteří o správě státu a jeho finanancí cosi věděli, pak se dostal do situace, že se mu hroutilo a hroutí pod rukama. Žije z podstaty, kterou připravil Kalousek:

- překlenutí odbytové krize s minimální až dokonce marginální nezaměstnaností

- stabilizace výdajů státu

- elektronická státní pokladna

- půjčky státu od odbčanů

- přes všechny těžkosti čerpání EU dotací s účinkem do růstu HDP

To mělo důsledek v prvních letech "po Kalouskovi"

- poměrně masivní růst nad 4 % HDP, o kterém se dnes Babišovi může jen zdát a to už druhý rok za sebou.... tedy Babiš růst ani neudržel, natož aby jej akceleroval

- Babišův růst je tažen jen a pouze vnitřní poptávkou, což je potenciálně katastrofické, neb to připomíná "růst" idiota Miloše Zemana, který zemi zadlužoval tempem nevídaným navíc s růstem nezaměstnanosti

- tzv. přebytek je důsledek bohužel jen nepostavení silnic a dálnic, tedy neplnění toho, co má vláda dělat - tedy vytvářet infrastrukturu pro podnikání - což je jeden z klíčových úkolů vlády

Babiš potenciál vyčerpal a přišel s idiotskými nápady

- idiotské nápady Babiše s kontrolním hlášením a EET nepřinesli státu nic, Babiš není schopen v kontextu růstu HDP, vysoké zaměstnanosti a obrovském růstu maloobchodního prodeje najít ani deseti procenta výběru daní, která by měla připadnout na EET a kontrolní hlášení, veškerý nárůst je tažen právě maloobchodem, růstem HDP, růstem mezd a nízkou nezaměstnaností, na kterou Babiš nemá žádný kladný vliv. 

- kdo si dnes vzpomene, že Babiš nechal prověřit statisíce faktur státní správy a výsledek byl, že nenašel jedinou korunu, která by byla proplacena nějak podezřele?

- kdo si dnes vzpomene na to, že říkal, že se tu ročně rozkrade DPH z pohonných hmot v desítkách miliard a přitom stát vybere na DPH z pohonných hmot celkem cca 25 mld. korun a kdo si vzpomene, že o tomto jeho blábolu Babiš sám prohlásil, že to byl blábol? 

- Daňová "kobra" vyjde stát nejpsíše na násobky toho, co "jako zachraňuje". Tedy je to podvod, pokud to fungovalo jako "firma", byla by to katastrofa. 

- Babiš je podvodník a to ve všech směrech a celoživotně. Je to mladší verze idiota Zemana a to nemluvím o tom, že Agrofert a jeho řízení spíše vypadá, že je tam Babiš jen luxusní bílý kůň rusáků, neb tak jak Babiš "podniká" tak to bych řekl je model CCCP.