MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#107806 Jak jako nic neudělal?

2017-04-29 13:27

Co když vás policie ještě do voleb obviní právě kvůli vašim korunovým dluhopisům?

Nevidím jediný důvod k nějakému obvinění. Možná by si to pan ministr Chovanec přál, ale to je asi tak všechno. Nic jsem neudělal.

Babiš na jedné straně stolu vytiskl 1,5 mld. dluhopisů s úrokem 6 % na druhé straně si je jako Babiš zase koupil. Tímto vytištěním a "nákupem" vygeneroval v Agrofertu ročně náklad 90 mil. a u sebe příjem 90 mil. Na straně Babiš Agrofert tedy je náklad neoprávněný a měla z něj tedy být zaplacena daň ve výši 19 % na straně Babiš má neoprávněný nezdaněný příjem, z kterého měla být zaplacena daň 15 %, tedy celkový roční daňový únik Babiše z této operace "vytištění a nákupu" pořád stejnou osobou se vyhnul zaplacení daní ve výši 30,6 mil. korun. 

Je to prosté, takovou operaci pro vyhnutí se zaplacení daní, nemůže učinit žádný zaměstnanec, tedy není ani možné, aby takovou možnost měl podnikatel, nic složitého na tom není, to snad chápe i Andrej Babiš i přesto, že je to člověk, který se za 30 let života v ČR nedokázal naučit česky. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#107807 Re: Jak jako nic neudělal?

2017-04-29 13:29:35

#107806: - Jak jako nic neudělal?  

Jo Andrej Bureš se dnes doknce přiznává k tomu, že o návštěvě Haška u Zemana věděl? Hmmm to jsou panečku věci co všechno na sebe soudruh nenapráší a pak, že je to člověk chytrý :-). 

Jenže Bohuslav Sobotka taky tvrdí, že tři roky poškozujete dobré jméno vlády. Vypadá to, že vás dohání vaše predátorská minulost.

Sice nevím, čím dobré jméno poškozuji, ale nechápu, proč to premiér říká po třech letech. Zřejmě jsem se mu tehdy hodil, protože nebýt mě, nebyl by premiérem. Přece ví, že hned po volbách za mnou přišli ti jeho „nejbližší spojenci“ a chtěli, aby premiérem byl Michal Hašek, což jsem odmítl.

Nechápu, proč pan premiér svolává tiskovku a zpochybňuje moje vysvětlení k dluhopisům, když termín pro ně je do konce dubna a já jsem oznámil, že písemnou odpověď zašlu do Sněmovny. A pokud jde o moji minulost, podnikal jsem podle zákonů, vybudoval jsem firmu od nuly, neúčastnil jsem se kuponové privatizace.