MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#107809 Re: Re: Re: Jak jako nic neudělal?

2017-04-29 13:41

#107808: - Re: Re: Jak jako nic neudělal?  

Tohle bude taková standardní Bábišova "nepresnosť":-) taký drobučký omyl :-)

Když říkáte, že jste podnikal podle zákonů, tak jak je možné, že vaše bývalá náměstkyně Hornochová, dnes daňová poradkyně, tvrdí, že případ korunových dluhopisů Agofertu bylo jasné zneužití práva?

Pak si ale sama protiřečí, protože Simona Hornochová měla v červenci 2014 úkol vyjádřit se ke korunovým dluhopisům a její odpověď zněla, že je to v pořádku. To jsem také uvedl ve vyjádření pro vládu.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#107810 Re: Re: Re: Re: Jak jako nic neudělal?

2017-04-29 13:43:27

#107809: - Re: Re: Re: Jak jako nic neudělal?  

Vypadá to, že Bábišovi dokonce hrabe :-)

Jsou to stejní lidé, kteří se snaží přesvědčit pana premiéra, aby vyhodil hnutí ANO z vlády. A současně mají další plán: přesvědčit pana prezidenta, aby to akceptoval. Motivací za to, jak jsem zaznamenal v kuloárech, je, že pokud mě rychle odvolá, dostane jako na podnose návrh na odvolání pana ministra kultury Hermana, kterého – jak je všeobecně známo, nemá pan prezident v oblibě.

Nepřihlášený uživatel

#107833 Re: Re: Re: Re: Jak jako nic neudělal?

2017-04-30 08:07:41

#107809: - Re: Re: Re: Jak jako nic neudělal?  

Vypadá to, že Bábišovi dokonce hrabe :-)

Jsou to stejní lidé, kteří se snaží přesvědčit pana premiéra, aby vyhodil hnutí ANO z vlády. A současně mají další plán: přesvědčit pana prezidenta, aby to akceptoval. Motivací za to, jak jsem zaznamenal v kuloárech, je, že pokud mě rychle odvolá, dostane jako na podnose návrh na odvolání pana ministra kultury Hermana, kterého – jak je všeobecně známo, nemá pan prezident v oblibě.