MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#107832 Re: My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele!

2017-04-30 08:05

#107797: - My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele! 

 

 Jestli jízdá ruských šašků "nočních vlků" něco skutečně připomíná naprosto fatálně v kontextu s II. světovou válkou tak to, že by se ruští mužici dokonce ani nedopravili na frontu bez amerických dopravních prostředků a pohonných hmot, které jim USA dodávaly hned od prvního dne, kdy se začali navzájem bývalí spolupachetelé ve vzraždění v Polsku navzájem vraždit. Velmi jejich jízda na západních motorkách, v západním oblečení, s americkými cigaretami, atd. skutečně připomíná, že bez dopravních prostředků z USA by Rusáci nikdy do Berlína nedojeli a velmi to připomíná, že tam přijeli na náklaďácích a jeepech z USA.  

Proč Rusové cestou masivně znásilňovali, zavlékali lidi do gulagu a pokoušeli se zavádět odpornou komunistickou totalitu, všude kam na amerických strojích dojeli je již jen důkaz ubohosti Rusáků, neboť jet na americkém náklaďáku a přitom zavádět komunistickou totalitu, to chce opravdu aroganci idiota.

V tomto se v Rusku dodnes evidentně nic nezměnilo, což pokusy nočních vlků jet Evropou jasně dokládají, když ten jejich šašek ani neví, že Rusáci společně s Hitlerem začali II. světovou válku vražděním v Polsku, dokonce je to Rusko, které spáchalo první masovou vraždu v Polsku  (Katyň) a to hned polské nejen vojenské elity. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#159380 Re: Re: My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele!

2020-05-14 07:22:44