MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#107964 První máj, lásky čas?

2017-05-02 09:16

První máj, lásky čas? Inu jak pro koho. Pro stoupence pravdy a lásky určitě nikoliv. Včera v Paříži na náměstí Bastily opět protestovaly stovky mladých antifašistů, odpůrců Le Penové, podporujících islamizaci, afrikanizaci a masovou imigraci do Evropy. Během potyček s policií došlo k házení molotovových koktejlů, hořeli policisté, jeden z nich je ve vážném stavu. Ale mediální žumpa o tomhle striktně mlčí, raději bude dělat bububu z poklidných protiislámských demonstrací, jejichž pokojný chod narušovali opět hádejte kdo, antifašističtí provokatéři.

Více o řádění levicových extrémistů zde

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#108064 Re: První máj, lásky čas?

2017-05-02 21:18:14

#107964: - První máj, lásky čas? 

Sedmapadesátiletý městský radní ze Stuttgartu Eberhard Brett (AfD) byl ve čtvrtek večer se svou přítelkyní napaden skupinou 40 -50 levicových aktivistů. Obtěžovali je zprvu slovně, posléze ho osmnáctiletý "bojovník za lepší svět" udeřil do hlavy dřevěnou tyčí. Záchranka pana Bretta odvezla do nemocnice. Pachatele policie zadržela ... a posléze propustila.

Stejnou strategii agresivního napadání názorových a politických oponentů, maskovanou za protifašistická hesla, používá ultralevice všude na světě. Pro samý hon na pravicové extremisty si západní společnost, traumatizovaná hrůzami druhé světové války, nevšímá, že tady sílí jiní, stejně nebezpeční extremisté. Levicový extremismus bují na univerzitách i v politice, stal se mainstreamem, který nikdo nechce vidět. Za jejich parazitováním na antirasistické a antifašistické rétorice se skrývá úplně stejný nenávistný a nebezpečný primitivismus.