MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#108358 Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-05 05:51

#108330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu školství... 

Byl jsem v Indii dvakrát, ale že by tam někdo věděl, kde je Česká republika, to byla opravdu výjimka. Československo jim říkalo o něco víc. Ale spíše jsem jim musel popisovat, že ležíme hned vedle Německa.

A naše výrobky včetně Tatrovek tam neznal nikdo. Znali naše fotbalisty a naše tenisty, třeba Martinu Navrátilovou :))). Hodně lidí, kteří znali naši republiku, tak znali Václava Havla. A to před patnácti lety jsem tam byl půl roku, což už obsáhne velké území i dost lidí. Na podzim jsem tam byl jen dva týdny, a to povědomí o České republice bylo spíš nižší. A Klaus nebo Zeman? Cha cha ...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#108373 Re: Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-05 07:31:01

#108358: Evropan - Re: Socani na ministerstvu školství... 

Ti dva arogantní nabubřelí dědkové z PÚ  skončí v propadlišti dějin...

Nepřihlášený uživatel

#108489 Re: Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-06 01:29:59

#108358: Evropan - Re: Socani na ministerstvu školství... 

mate pravdu, trochu jsem to prehnal, ale me slo spise o kontext a slova meho pred-komentatora. .. .

Indové se mohou potrhat smíchy, když jim Čech řekne, že je z Čecha a že je nás 10 mil. máme vlastní "armádu", "policii", jazyk, knihy v něm psané, atd.

a predtim jeste z dalsich komentaru vyplyvalo, ze se vlastne stydi za to, ze je z CR, a ze nase budoucnost ma jedine smysl, kdyz se nase statnost rozpusti v EU, ze jinak bysme se neprosadili.

a pak nesedely ty promile ani ty jeho pocty. Dava to jedine smysl, kdybych potkal vsech 1,2 miliardy Indu. Kdyz vezmu pocet Indu se kterymi jsem mluvil, tak to budou urcite nejaka procenta asi 1-2 %, coz muze byt nejakych 12-24 milionu, kteri maji nejake povedomi o Ceske republice nebo Ceskoslovensku, to je muj odhad.

Jinak Batu tam zna asi vice lidi, ale malokdo, ze ta firma byla zalozena v Ceskoslovensku.

Ale treba tam budou znat dobre Dlouheho z Goldman a Sachs.