MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Je suis Front national

#108711 Re: Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii

2017-05-08 19:01

#108661: - Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii 

 Musíme ale vzít v úvahu, že:

1) oproti minulému kolu byla slabá volební účast (většina Francouzů, jejichž kandidát neprošel prvním kolem, zůstala doma, zatímco muslimové šli k urnám disciplinovaně všichni, dát hlas Makarónovi, jak jim poručila velká mešita a nemuslimští imigranti taktéž, protože se obávali, že se s mohamedánama svezou i oni),

2) na všech frontách probíhala tvrdá mediální masáž proti Le Penové, kdy veškeré mainstreamové zpravodajství nadržovalo Makarónovi, takže většina umírněných lidí, kteří koketovali s tím, že by Marine dali hlas, raději si to rozmysleli nebo k volbám vůbec nešli,

3) většina kandidátů, kteří neprošli prvním kolem, doporučila svým voličům Makaróna (a lidi jsou ovce, stačí když jejich idol něco řekne a oni za ním jdou jako tupé stádo),

4) Makarón byl protlačen elitami, měl prošlapanou cestičku a mnohonásobně více prostředků na předvolební kampaň. média kolem něj udělaly haló jako tehdy kolem Obamy, jako kdyby přicházel nový mesiáš a to na ovčany platí.

Sečteno a podtrženo, kdyby byly síly na startovní čáře vyrovnané, Le Penová by měla vítězství v kapse. Ale to už oni mají vypočítáno, že i pro společnost méně populárního kandidáta dokáží tímhle systémem protlačit, jen u Trumpa (a u nás u Zemana) jim to o fous nevyšlo.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#108713 Re: Re: Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii

2017-05-08 20:03:21

#108711: Je suis Front national - Re: Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii 

 :-) tady jste si stěžovala, že probíhala mediální masáž protin nacionálnímu komoušovi Zemanovi a přesto mu díky jeho lhaní a porušování volebního zákona hloupí občanané naházeli hlasy a teď se za něj musí stydět. 

V USA byla prý masáž proti Trumpetovi, ale že on se napojil na ruskou masáž na facebooku, na to už jste si nestěžovali :-)

Le Pen prohrála, protože funguje demokracie a velkým důvodem bylo její zadlužení v rusákově, řekl bych, neb nikdo soudný nemůže voliž kohokoliv, kdo má takový dluh navíc u Vlaďky Putina a nemá ani nejmenší naději, jak by peníze získal, než leda za pomocí zlodějin, pokud by byl zvolen. 

pan Hnedy

#108719 Re: Re: Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii

2017-05-09 00:21:07

#108711: Je suis Front national - Re: Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii 

 spravne, je videt, ze mate rozum. :)...jenom nevim, jak vas vysoce umela inteligence Prazska kavarna 2.0. rozpoznala, ze jste zena.