MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Čech

#108840

2017-05-10 09:07

Soudruzi v Německu píší, žeprý Babiš zahájil frontální útok na českou demokracii. No, pokud v Německu představuje demokracii paní Merkelová s její rozevřenou náručí muslimským vrahům, pak jsem rád, že pan Babiš proti takové demokracii zahájil frontální útok. A pokud demokracii u nás představují zloději, tuneláři a političtí prostituti typu pana Kalouska, pana Chovance, pana Sobotky a jim všem podobným, pak jsem z toho frontálního útoku ještě nadšenější.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#108843 Re:

2017-05-10 10:14:25

#108840: Čech -  

 Merkelová již před časem zahájila útok na evropskou demokracii. Bylo by dobré, aby se Němci starali o svou zemi a přes milion neintegrovaných uprchlíků, které si pozvala a chtěla by je expedovat dál na východ, jelikož si s nimi neví rady. Zaplevelili si vlastní zemi a pak se snaží pod pláštíkem humanity přesunout problém na jiné. Věřím, že drží palce Sobotkovi, ten slaboch a takového oni potřebují, za dobré koryto zaprodá i svou vlast. Němci nám ještě nevyplatili reparace za druhou světovou válku, tam by se měli zamyslet.


Nepřihlášený uživatel

#108860 Re:

2017-05-10 14:38:47

#108840: Čech -  

 Tak Němci, kteří tvrdě cenzurují všechny zprávy, aby se do nich nedostala ani zmínka o imigrantské kriminalitě, zatajují a bagateliují skutků trestné povahy žadatelů o azyl, kteří ve velkém mažou nepohodlné příspěvky či celé profily na sociálních sítích, kteří kriminalizují občany za to, že se nechtěji nechat přepadat jako bezbranná kořist a troufli si vyjádřit svůj nesouhlas se současnou šílenou politikou a genocidou vlastního národa, kteří nechají v ulicích beztrestně řádit islamisty, ale opoziční demonstrace svých občanů násilné potlačují vodními děly a slzným plynem, jsou ti poslední, kteří mají co kecat o demokracii.