MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#108965 Odposlechy vysvětlení, jak se dostaly na světlo......

2017-05-11 11:11

 

.....teorií jistě může být mnoho, tedy jedna, která se jeví velmi pravděpodobnou: 

Přibil se Babiše bál a tak si ho nahrával, jestli předtím už měl na něj Babiš složku, nebo co bylo důvodem strachu není úplně zřejmé. V této fázi to mohlo být i jen tak, že Přibil znal metody Babiše "složeky se jmény" (viz. včerejší projev Šincla ve Sněmovně) a tak si preventivně jednání s Babišem nahrával (primární je samozřejmě strach). 

V IDnes bylo novinářům naprosto zřejmé, co je Přibil zač a co tam dělá, tedy je velmi pravděpodobné, že si nahrávky Přibil ukládal na svůj notebook, měl je na telefonu a kolegové se mu na nahrávky nejspíše podívali, protože šli najisto - věděli, že je Přibil "parchant". (Variant, jak s k nahrávkám mohli dostat je nespočet, jedna z nich je, že se připojoval standardně do interní sítě IDnes s notebookem, který od IDnes dostal :-), jestli počítačem myslíme notebook nebo telefone, je dnes vlastně lhostejno). 

Jak už pak novináři možná i společně předali nahrávky někomu, kdo je zveřejňuje, není až tak podstatné. 

Je tedy přímo zásadní otázkou, proč policie dosud nemá Přibilův notebook, telefon a nezkoumá, jestli nahrávky byly v něm, jak se včera správně ptal myslím, pro Babiše asi šílený debil, poslanec za ANO StB Bohoušek Chalupa, ale jist si tím nejsem, co vím jistě, že jeho projev byl jeho dalším z projevů hlouposti.

Na druhou stranu policie může mít přístup do jeho elektronických zařízení a může konat. Přesto je mlčení Bradáčové a zásah proti Peltovi věc podivná a mělo by být jasně řečeno, co bylo důvodem k zásahu u Pelty v ten konkrétní den.  

Odpovědi

pan Hnedy

#108985 Re: Odposlechy vysvětlení, jak se dostaly na světlo......

2017-05-11 14:18:18

#108965: - Odposlechy vysvětlení, jak se dostaly na světlo...... 

 Pribil se Babise nebal, to je videt na te nahravce. Mel ocividnou radost, kdyz Babis rekl neco, co bude moci pouzit.

Babis lhal, ovlivnoval media, celkem zasadnim zpusobem, i kdyz bylo jasne, ze jako vlastnik, nejaky vliv mit bude, tohle je vsak neakceptovatelne.

Timto si Babis,dle meho soudu, prohral moznost vladnout sam..s tichou podporou strany jejiz jmeno nechci vyslovit, ale co, stejne jsem podle umele inteligence Prazske kavarny 2.0. komunista, takze komunisticke strany nebo byt ve vlade..i kdyz se stale rysuje moznost spoluprace s ODS.

 

jinak souhlasim, ze Bohuslav Chalupa je sileny debil.... dodavam, ze je k tomu zrejme jeste nebezpecny sileny debil...bohuzel mu to Ferjencik, radne v tom  Jilkovic poradu nevysvetlil, ze nekdy placa veci, za ktere by se nestydel lecjaky STBak nebo spise prislunik severokorejskeho sboru narodni bezpecnosti a ty jeho argumenty, kdyz tvrdil, ze ten ITak nevi o cem mluvi. To je spise k placi, ze takovy clovek ma nejakou rozhodovaci pravomoc.

Policie nekona, protoze policii ridi Chovanec a verim tomu, ze o te nahravce vedel nekolik mesicu, jestli se na ni ovsem sam nejak nepodilel.

 

Jinak se priznavam, ze jsem rusky svab a obcoval jsem na Petrovych kamenech s komunisty a provozovali jsme tam rusofilii.

 

Uz jste se podival zda nemate komunistu stetinu pod posteli nebo aspon  ruskeho svaba ?

 

Kdy pochopite , ze  Vas mccarthismus je smesny, hloupy a v konecnem dusledku kontraproduktivni ?