MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#108992 Bureš honí Babiše.....

2017-05-11 15:47

ANKETA: Je popularita Zemana a Babiše v ohrožení? Odborníci se neshodnou

 
Krize současné vlády je nejvýznamnějším tématem domácí politické scény posledních dní. Podle odborníků oslovených iDNES.cz může vládní krize významně ovlivnit podzimní volby do Sněmovny i prezidentskou volbu. Politolog Rudolf Kučera ale tvrdí, že popularitu Miloše Zemana a Andreje Babiše krize neovlivní.
 
Babiš je dnes skutečně už populární jen jako daňový podvodník a velký "češtin" sorryáko a to přesto, že občané skutečně špatně chápou podstatu jeho daňových podvodů, tedy vyrobení nákladů v Agrofertu - Babiš a nezdaněného příjmu Babiš - Babiš, případně karuselové obchodování s akciemi po časovém testu uvnitř Agrofertu.
 
Zemana jeho skalní polodementní a zločinní voliči, jak dokládá i tato diskuse mírou vrchovatou stále z části z podivného důvodu "milují", byť i jim je naprosto jasné, že je to vlastně ubožák, možná je jim ho líto. 
 
 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#108993 Re: Bureš honí Babiše.....

2017-05-11 15:59:33

#108992: - Bureš honí Babiše..... 

 Pryč s otřesným Ovarem a jeho noshledy, pryč se zločincem z Félvidéku a jeho mafiánskou bandou IGEN, všechny je hnát vidlemi a sudlicemi po husitsku a vymést ten republikánskej hnojník za hranice včetně tradičních partají prolezlých korupcí. A potom volit Korunu Českou !!!!!!