MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Anonymous

#109176 Sobotka s Bakalou za mříže!

2017-05-14 10:15

Babiš bude dobrý premiér.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#109184 Re: Sobotka s Bakalou za mříže!

2017-05-14 11:31:19

#109176: - Sobotka s Bakalou za mříže! 

 Naprosto jasný daňový podvodník Babiš a dobrým premiérem, tak to zní přece jako naprostá debilita. 

Ty snad nerozumíš tomu, že když vlastník pravnických osob vydá korunové dluhopisy, které jako fyzická osoba (tedy stejná jako právnická, kterou vlastní) nakoupí, že je to daňový podvod? Ty jsi idiot, že to nechápeš? 

Babiš v tomto podvodu vězí 30 mil. ročně a provozuje to pět let, tedy o 150 mil. jen a daních okradl tento stát jen v tomto jednom konkrétním podvodu. 

Podobně jeho kamarád Jančura a celá řada dalších. 

Co je ale nejpodstatnější, Babiš vykřikoval a vykřikuje, že se tu v rozpočtu rozkrádaly miliardy, ale nikdy nepřišel s jediným důkazem a co je děsivé, jeho rozpočty nenasvědčují tomu, že by tu byly miliardy skutečně ze státního rozpočtu kradeny. 

To, že se Miloš Zeman spolupodílel na ukradení 14 mld. hotovosti MUS a že doslova ukradl 100 mld. ruského dluhu, který kamsi do bývalého rusákova zprivatizoval, tak to je realita. Ale i toto nejsou zlodějiny rozpočtu, ale zlodějiny privatizace a že tam se kradlo, tak to je naprosto zřejmé. Zapojnení bank do privatizace, byl jeden z nejhorších zločinů, kterých se Klaus se Zemanem společně dopustili, neboť Zeman byl v té době předsedou parlamentu.