MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#109240 Re: Pan prezident je lidumil

2017-05-15 08:09

#109238: - Pan prezident je lidumil 

 

Tady je celý rozsudek a osobně nechápu, jak na základě takových důkazů mohl být osouzený na doživotí: 

Zvláště tato informace je velmi závažná - cituji z toho, co následovalo po rozsudku: "10. 1. 2006 - u soudu vypovídá Jana Chalupová, bývalá pracovnice Kanceláře prezidenta republiky,(vedoucí Odboru pro styk s veřejností) která připravovala pro Václava Havla podklady pro udělování milostí. Bývalý prezident Václav Havel uvažoval nad udělením milosti Jiřímu Kajínkovi. Podle výpovědi svědkyně ji Alexandr Hegedüs na Hradě navštívil s tím, že byl ke svědectví proti Jiřímu Kajínkovi donucen policií a že je tedy jeho svědectví nepravdivé."

"- Jiří Kajínek byl odsouzen na základě výpovědí tří svědků: Jaroslava Ďurčiho, Alexandra Hegedüse a Vojtěcha Pokoše. První dva svou výpověď odvolali s tím, že ji učinili pod nátlakem policie. Bratr zavražděného Vojtěch Pokoš svou původní výpověď, kterou poslal Kajínka na doživotí, u soudu nepotvrdil, odmítl vypovídat, takže v současnosti nestojí proti Kajínkovi žádný svědek."

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#109243 Re: Re: Pan prezident je lidumil

2017-05-15 09:06:01

#109240: - Re: Pan prezident je lidumil 

 Hodně nevěruhodné vyšetřování případu...


Nepřihlášený uživatel

#109251 Re: Re: Pan prezident je lidumil

2017-05-15 11:18:17

#109240: - Re: Pan prezident je lidumil 

 Člověk, který celý život nedělal nic jiného než že kradl, byl agresivní, ozbrojoval měl zálibu ve zbraních a násilí je místě úkladné vraždy není vrahem? 

To jako, že by zacházel s tím s čím sešel? 

Nebuď idiot, nikdo z této republiky by nechtěl Kájínka za souseda. Takový blázen v této zemi neexistuje a pokud existuje, tak by byl do 14 dnů z tohoto bláznovství vyléčený a modlil by se, aby si vezeňská služba zase Kájinka odvezla do kriminálu. 

To je realita a to bude realia, pokud se skutečně z kriminálu dostane, mohu tě ubezpečit, že jeho sousedi budou psát petice, aby si ho poiicajti zase odvezli do kriminálu. 

Miloše Zemana navíc není možné považovat za ústavního činitele, neboť Ústava nepřipouští, aby byl v pozici člověk porušující volební zákon, Ústavu, aby tam byl člověk který lže, je oplzlý či dokonce vybízí k likvidaci novinářů. 

Miloš Zeman je lidský ubožák, nikoliv člověk, kterého by bylo možné i jen respektovat v ústavní pozici.