MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#109631 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-18 23:41

#109610: - Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 

Fanoušci fotbalového klubu Dynamo Kyjev vyzvali na Facebooku k bílým oděvům s tím, že na stadionu fandové společně vytvoří bílé šílenství. Co myslíte?

Mezi desítkami bílých oděvů bylo mnoho lidí v obleku Ku Klux Klanu a nechyběly například ani hákové kříže. To, co ještě předloni odborníci a média označovala za ruskou propagandu, je dnes pořád citlivým tématem. Ukrajinu pravděpodobně přebírá myšlenka neonacismu.

 

Již dříve na problém upozorňovali někteří aktivisté či politici. Mezi nimi byl i Tomáš Haas. Jeho varovná slova necelý rok po anexi Krymu nebyla vyslyšena. Poslanec Evropského parlamentu za TOP09 Jaromír Štětina ještě v červenci roku 2015 označil veškeré informace o vzestupu neonacismu na Ukrajině za ruskou lež.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#109638 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 04:23:33

#109631: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 Rusko trotlí sever jako zdroj informací? Ty jsi snad idiot jak Miloš Zeman? 

Evropan

#109644 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 04:50:42

#109631: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

Tím Tomáše Haasem myslíte bývalého poradce Topolánka, Fisher a Klause, který propagoval prezidentskou kandidaturu bývalého prezidentského kancléře Ladislava Jakla :

V nastávající debatě kandidátů na prezidentský úřad zůstane bez Ladislava Jakla mezera. Velká a nenaplnitelná mezera. Ladislav Jakl není dalším bezbarvým klonem v množině kandidátů bez názoru a bez odvahy. Debata bez něho bude jen opakováním nesplnitelných slibů, prázdných klišé, slušivých póz a nic neříkajících frází. Po celá dvě funkční období byl pravou rukou stávajícího prezidenta, Václava Klause. Na tom, že důvěra občanů v prezidenta dosahovala po většinu jeho funkčního období více než sedmdesáti procent, má svou zásluhu i jeho team, a v prezidentově teamu je Ladislav Jakl klíčovou osobnost

Opravdu jste myslel tohoto Tomáše Haase? A to má být někdo, jehož názor stojí zato znát?