MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#109799 Re: Re: Re: Sláva našim ruským okupantům!!!

2017-05-21 06:45

#109791: - Re: Re: Sláva našim ruským okupantům!!! 

 Hned se vyjasnilo, proč se stala ruština hned po komunistickém převratu povinným jazykem, proč se přestala vyučovat latina, angličtině, francouzština a němčina a proč se zničila výuka historie, proč vznikl propagandistický předmě "občanská nauka" a pro na vysokých školách znikly katedry marxismu-leninismu a všichni vysokoškoláci se museli učit nesmysly od dělnického hnutí, přes politickou ekonomii až po vědecký komunis (to je navíc ultra debilní spojení - vědecký a komunismus). Proto se komunistická totalita od té nacistické liší jen a pouze způsobem jak získává zdroje, jejich další projevy především množství zavražděných je již naprosto stejné.  

Hned se vyjasnilo vraždění a věznění české inteligence po komunimistickém převratu a masivní emigrace české inteligence. 

Hned se také vyjasnilo vyvraždění kompletní polské vojenské elity v Katyni NKVD, což byla vůbec první masová vražda, která se v II. světové válce odehrála a jejikož se jedano o elitu Polska, je dnes naprosto jasné, že Rusko realizovalo genocidu polského národa, podobně jako Rusko realizovalo genocidu našeho národa, neboť bez totatlity bychom skutečně národem byli a nikdy by se nestalo, že by na Hradě mohl sedět alkoholik, klhář, porušovat volebního zákona a Ústavy nacionální komunista Miloš Zeman. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#146470 Re: Re: Re: Re: Sláva našim ruským okupantům!!!

2019-04-10 09:42:15

#109799: - Re: Re: Re: Sláva našim ruským okupantům!!! 

Ty učebnice dějepisu, to teda byl hnůj. Úmyslně napsané nesrozumitelně, devadesát devět slov na větu.