MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#111154 Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo.

2017-06-19 23:53

#111151: Evropan - Re: Re: Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo. 

 Ten primer absurdni neni, podle statistik tajnych, sluzeb je mezi muslimskymi imigranty, kterym chcete pomahat, 2 az 5 % extremistu, kteri jsou schopni a chteji pachat teroristicke utoky, to jsou ty otravene pohary, dalsich 15 % je  vyznavacu fundamentalnich forem islamu, kteri by tady napr. chteli praktikovat sariu, potlacovat prava zen, homosexualu. Zakazovat karikatury, a vubec omezovat svobodu ducha, to jsou ty pohary ze kterych se Vam udela nevolno.

 

4. Do Evropy nikdo nedováží ekonomické migranty....

prosim Vas, to je cira lez a co jsou ty cluny plne zdravych, dobre zivenych, cernochu ze vsech koutu Afriky, ktere Frontex a jine neziskovky zachranuji a privazeji do Evropy,...to jsou zrejme Syrane a Iracene, jen se zrejme nejak umazali od ropy, co.

Tady je to samy neekonomicky Syran.

Proc zase lzete ?

 

Pohadek mam na tisice. Ma mysl ma temer neomezenou fantazii. Bohuzel tato fantazie, se krute, a rekl bych nejakym zpusobem kvantove, protla s realitou.

A vznikl z toho Absurdistan ne nepodobny tomu filmu. Proto nakonec muze byt realne i to co se dnes jevi absurdni.

Ja, narozdil od vas a vaseho predrecnika, ktery byl zdatnejsim manipulatorem, nez jste vy a neustale me osocoval, ze jsem mu neposkytl presnou definici, nezavisleho objektivniho informacniho media, nikym placen nejsem....ale ze bych se prihlasil u ruskych tajnych sluzeb, ze jim de facto pomaham, ale asi by nezkousli to, kdybych psal pravdive o Rusku a jeho skutecnych mocenskych ambicich.... vubec si nedelam iluze, to se nenechte mylit.

Odpovědi

Slunce v duši

#111157 Musíme pomáhat!

2017-06-20 03:47:02

#111154: pan Hnedy - Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo. 

 Jděte už do prdele s těmi xenofobními žvásty, ať se je snažíte jakkoliv obhajovat, jste směšný!

Evropan

#111159 Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo.

2017-06-20 04:08:18

#111154: pan Hnedy - Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo. 

Psal jsem už výše, že se mi jedná o pomoc migrantům ze Sýrie, kteří utíkají před terorem diktátora Al Asáda, kterého podporuje Russko. Na tom obrázku jsem žádného Syřana nenašel. Pokud chcete manipulovat diskusi, tak to už diskuse není.