MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#112427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russké ruce pryč od Sýrie

2017-08-02 10:19

#112422: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Russké ruce pryč od Sýrie 

Lživá demagogie je především to, když se tvrdí, že protiasadovská opozice (jejichž příslušníci plynule přecházeli do ISIL a podle potřeby zase zpět do jiných struktur, zpravidla podle toho, zda potřebovali obnovit výzbroj, či zda se chtěli na bezbranném obyvatelstvu vyřádit), že tato opozice má přivést zemi k demokracii. Tato lživá demagogie je propaganda sluníčkářů, eurohujerů , všech možných forem vlastizrádců. Takovým lidem je rovněž také těžko pomoci, protože oni za takový postoj většinou přes neziskovky získávají jistý profit a staví se k tomu způsobem - po nás potopa, ale připomínat pravda se jim musí a to v zájmu úplně všech lidí.

Odpovědi

Evropan

#112428 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russké ruce pryč od Sýrie

2017-08-02 10:32:41

#112427: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Russké ruce pryč od Sýrie 

ad: Lživá demagogie je především to, když se tvrdí, že protiasadovská opozice (jejichž příslušníci plynule přecházeli do ISIL a podle potřeby zase zpět do jiných struktur, zpravidla podle toho, zda potřebovali obnovit výzbroj, či zda se chtěli na bezbranném obyvatelstvu vyřádit), že tato opozice má přivést zemi k demokracii.

Píšeš tady o tak, jako bych já tvrdil, že protiasádovská koalice je demokratická. To jsem nikde a nikdy netvrdil. jen tady tvrdím, a dnešní článek na novinkách mě v tom názoru posiluje, že v Sýrii míchají kartami hlavně Russáci, kteří podporují Al-Asáda, zároveň spolupracují s Hizballáhem (to také není žádná demokratická strana, aby bylo od začátku jasno), a v Palmýře jakoby zapomněly zbraně, které padly do rukou Daeš, nebo-li Islámskému státu.

https://www.novinky.cz/zahranicni

Ale najdi si, kolik mrtvých má na svědomí opozice, ať je podporovaná USA, Turky nebo Íránem, a kolik má na svědomí A-Asád v koalici s Rusákama. Jseš schopný doložit, že opozice pozabíjela na 400.000 Syřanů? Do té doby, laskavě, nenadávej a neurážej. To, že mi není pomoci z tvé strany nebo ze strany podobných xenofóbů a lhářů, no TO JSEM JEDINĚ RÁD!