MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#112767 Babiš je nevinen!

2017-08-12 02:45

Parta plukovníků nebude rozhodovat, kdo bude naším příštím premiérem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#112768 Re: Babiš je nevinen, i když stát zaplatí jeho Čapí hnízdo?

2017-08-12 05:49:05

#112767: - Babiš je nevinen! 

 Ale taky by nebylo dobré, aby naším příštím premiérem byl estébák a zloděj.


Nepřihlášený uživatel

#112771 Re: Babiš je nevinen! Tím, bych řekl, potom co nažvanil do stano záznamů ve Sněmovně......

2017-08-12 06:13:20

#112767: - Babiš je nevinen! 

 .....už nemohou být jisti především jeho voliči, neboť právě to, co on sám o sobě nažvanil, je důvodem k velkým pochybnostem. 

Např. se jeví věcí naprosto neuvěřitelnu, že by Andred Bureš Babiš prodal a nakoupl 700 firem za dvacet let, tedy pro představu jsou to tři firmy měsíčně a nedělal to tak, jak je to reálně, tedy uvnitř jeho karuselu Agrofert a to za účelem nedanění získů firem uvnitř karuselu. 

Neboť jeho kolotoč nákupů a prodejů funguje tak, že po skončení časového testu držení akcií se u něj staví "soudní znalec" a zeptá se "tak o kolik to dnes zvednem soudruhu Babiši" a Andrej mu odvědtí, "jako obvykle o 15 %". 

Karusel Agrofert nepřetržitě v majetku roste, aniž by ovšem kdy byla jediná jeho firma vystavena tržnímu prostředí burzy, jeho růst zajišťují právě "znalecké posudky" které zvyšují cenu akcií po časovém testu. 

Z mého pohledu není Agrofert nic jiného než jeden obrovský karusel a vysavač na státní dotace, což bych řekl, není vůbec žádný problém vyčíst z výroční zprávy Agrofertu a obzvláště je to zřejmé, když se dají do souvislostí výroční zprávy jednotlivých firem a karuselu Agrofert. Nedivím se, že Agrofert není obchodován na burze, byla by to katastrofa. 

Mimochodem Andrej nejvíc ze všeho vypadá jako luxusní bilý kůň než skutečný vlastník.  Manželství uzavřel v situaci, kdy manželka nemá nárok na nic z Agrofertu, neboť ten je ve svěřeneckém fondu. Bílý kůň si logicky nemůže komplikovat život společným jměním manželů. 

Tedy dávám do souvislostí informace z veřejných zdrojů a Babišova vytahování jak je "oným miliardárem" a "sorry áko"

1. každých 10 dní Andrej nakupuje nebo prodává firmu, přičemž je jistota, že se to děje i nebo dokonce především uvnitř Agrofertu a Babiš sám do steno záznamu ve Sněmovně tvrdil, že mu hodnotu ohodnocují "soudní znalci" a veřejně se snažil vytvářet dojem, že to dělá "soud". 

2. pokud by byl Andrej tím "miliardárem" tak by prostě vzal kapesné a dětem 100 mil. do podnikání prostě dal, misto toho jim nic nedal, ale Imoba jim ručila za půjčku, přičem Imoba v roce 2014 vykázala více jak 400 mil. ztrátu, viz. steno záznamy ve Sněmovně. Je velmi podivné, že měl Andrej 1,5 mld. na nákup korunových dluhopisů v hotovosti a neměl 100 mil. v hotovisti pro své děti na podnikání. To je velmi zvláštní. Asi cítil povinnost "pomoci" Agrofertu v jeho "těžké chvili" kdy potřeboval "půjčit" a úplně se vydal ze všech úspor :-). 

3. Vydání a prodej 1,5 mld. korunových dluhopisů u jednoho stolu osobou spojenou, tedy Babiš-Agrofert a Babiš-soukromá osoba, kdy při této operaci v případě Babiše stát přichází o cca 30 mil. ročně na daních (19 % nezaplatí Andrej v Agrofertu z 90 mil. (6 % z 1,5 mld.) a 15 % nezaplatí Andrej z té samé částky jako fyzická osoba) Tedy ANO StB mu platíme my občané tím, že neplatí daně z korunových dluhopisů, přestože zákon o dani z příjmu definici spojené osoby má od roku 1992 a také takové jednání zapovídá. Viz. steno záznam jednání Sněmovny a jeho projev. 

4. Agrofert ročně získává více dotací než kolik zaplatí daní, přestože se Andrej tváří, že platba sociálního a zdravotního pojištění za zaměstnance "jsou daně". Mimochodem podobnou věc "naučil" ministerstvo financí a to se tváří, že se vybírá více daní - přitom do toho míchá právě výběr sociálního pojištění od zaměstnanců i zaměstnavatelů, které je díky vysoké zaměstnanosti samozřejmě vysoké. 

atd. atd. atd. kamkoliv se člověk podívá na podnikání Andreje a snaží se ověřit to co žvaní, vždy narazí na fatální rozpor, podivnost, nesmysly a především stav, že žije v představě, že vše co je v Agrofertu je jeho, což je velmi zásadní omyl - demokracie (my občané, kteří ctíme demokracii) mu umožňuje podnikání, tedy daně jeho opravdu nejsou, je potřeba je platit a ne se jejich placení za hranou zákona vyhýbat a  ne se spoléhat na to, že kde není žalobce, tam se také nebude soudit nebo dokonce jak se o to pokusil s korunovými dluhopisy, když si na to udělám zákon, nikdo to už dokonce ani žalovat nebude moci. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#112784 Re: Babiš je nevinen!

2017-08-12 11:01:05

#112767: - Babiš je nevinen! 

 Agroandrej do tepláků!