MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#113111 Re: Re: Re: My tu žádnou takovou xenofóbní menšinu nechceme!

2017-08-18 04:24

#113101: - Re: Re: Ä my tu žádnou takovou menšinu nechceme! 

ad : Jeden ze zadržených pocházel z africké enklávy Melilla a druhý z Maroka. Takže opět muslimská menšina, idiote.

Ty zase perlíš. Nevím, proč nadáváš druhým, když máš sám problém dát dohromadu jednu věcně jednoznačnou a správnou větu. Melilla je španělská enkláva na území Afriky. Africká enkláva v Africe by poněkud postrádala smysl. Muslimů je zde ale necelá polovina. Téměř polovina obyvatel jsou křesťané a významnou menšinu tvoří Židé. Přesto toto multikulty docela funguje. Ten druhý pocházel z Maroka, ale měl španělský pas, takže už hodně dlouho žil ve Španělsku.

Pravděpodobně se ukáže, že oba byli muslimové, ale dokud to není policií ověřeno, tak proč tady šíříš tu svoji xenofóbní rétoriku podobnou té, kterou šíří všichni budoucí teroristé?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113112 Re: Re: Re: Re: My tu žádnou takovou xenofóbní menšinu nechceme!

2017-08-18 06:09:53

#113111: Evropan - Re: Re: Re: My tu žádnou takovou xenofóbní menšinu nechceme! 

 To, že někdo o sobě tvrdí, že je muslim vůbec neznamá, že je muslim. Podobně to platí o křesťanech, židech (vyznáním proto s malým ž), budhistech, hinduiistech, atd. atd. 

Víra v dobrý smysl existence života je přirozenou součástí lidí, nerodí se s nenávistí.  

Tedy, co se o teroristech jisto jistě potvrdí, že jsou ateisté a ubožáci, neboť s jakoukoliv vírou nemají nic společného, ale mnoho s politickým sektářstvím které je typické pro ateisty s komunistickými či nacistickými názory.