MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#113121 Re: Re: Re: Re: Re: My tu žádnou takovou xenofóbní menšinu nechceme!

2017-08-18 07:22

#113112: - Re: Re: Re: Re: My tu žádnou takovou xenofóbní menšinu nechceme! 

Máte pravdu. Terorismus nemá s náboženstvím nic společného. Jen jsem tomu xenofóbovi chtěl dát alespoň částečně za pravdu tím, že se třeba budou hlásit k islámu, byť v koránu je návod k nějakému zabíjení úplně stejný jako v bibli či jiných svatých knihách - viz. křižácké výpravy ve ménu bible.

Spíš mi vadí (a prošlo to bez nějaké odezvy), že vracejí dříve řidičáky lidem typu Trpišovského. Ten také používá auto jako zbraň, a tak reálně hrozí, že se s ním na dálnici potkám (nebo s jiným podobným ...)

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: My tu žádnou takovou xenofóbní menšinu nechceme!

2017-08-18 07:54:00

#113121: - Re: Re: Re: Re: Re: My tu žádnou takovou xenofóbní menšinu nechceme! 

 S Trpišovským je to stejné jako s propuštěním soudruha (charakteristika lidí zneužívající politiku k obohacení) Nováka, je to velmi velmi podivné a to především proto, že dnes je tehdejší jednání Trpišovského posuzováno soudy velmi tvrdě nepodmíněnými tresty. V tomto kontextu je absurdní, že mu byl řidičák vrácen před uplynutím doby trestu. 

Netrápím se tím, ale řekl bych, že to do kontextu se soudruhem Novákem z ODS mělo být dáno, vidím tam velkou podobnost a samozřejmě pevně doufám, že to nebude pokračovat jako s Novákem, neboť takový střet s Trpišovským by mohl mít fatální následky, Novák prostě jen krade či kradl. 

Jsem rád, že se alespoň s někým shodnu, že terorismus a náboženství jsou nesourodé věci a naopak sektářství všeho druhu a terorismus jsou věci přímo komplementární a každá sekta dřív nebo později k různým formám terorismu "sklouzne" a je dokonce lhostejno o jakém druhu sektářství hovoříme.  Dokonce jsou sekty přímo na teroru postaveny a své přívržence terorizují jíž od počátku, platí to o komunistech, nacistech, stejně jako jiných sektách, které se mnohdy jeví jako neškodné.