MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#113208 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 06:06

#113191: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Zeman minimálně spolukradl MUS a privatizaci lhal ve volební kampani, já jej k tomu nenutil. 

Zeman minimálně spolukradl ruský dluh, který "zprivatizoval" těsně před kocem mandátu a utajil jak, nenutil jsem jej. 

Zeman a jeho tým porušovali volební zákon, Zeman nestoudně v době volební kampaně lhal, já jej ke lžím nenutil. 

Zeman stál na podiu s neonacisty a extrémisty, nikoliv velvyslanec Spojených států. 

Zeman si na inaguraci přivázal na krk kravatu s ruskou trikolorou, já ani nikdo jiný jsme jej k tomu nenutili.

Zeman si v Kremlu připnul oranžovo černou stuhu symbol současné ruské agrese na Krymu a východu Ukrajiny, také jsme jej k tomu nenutil. 

Zeman si na Hrad přivedl Ovčáčka, jehož projev je bez nejmenších pochybností extrémistický (neonacisticko - komunistický). 

Zeman do Prahy navezl bandy čínských zpravodajců, svazáků a milicionářů. 

Zeman oslavil narozeníny v ruské hospodě v NY s rusácky, ačkoliv jen pár metrů vedle je česká restaurace. 

Zemanovci organuzují demonstrace na které svážejí extrémisty z celé republiky, viz. loňské setkání na Letné, které se následně spojilo s demonstrací neonacistů. 

Zeman je oplzlý, vulgární a prolhaný ruský trotl, nikoliv drtivá většina občanů této země a platí to dokonce v drtivé většině i o jeho voličích, tedy je dnes naprosto zřejmé, že jeho voliči byli také v drtivé většině Zemanem obelhání. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#113224 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 07:38:26

#113208: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

JJ velvyslanec se producíroval s jinými nátlakovými skupinami, kterým se extrémisté kupodivu nepřezdívá, ačkoli by si to někdy i zasloužili. Producíroval se s lesbami, buznami, transexuály, mezi nimi bylo jistě i mnoho ovcomrdů a kozomrdů jejichž životní styl a názory jsou vychýlením od normálu, a to mnohdy mnohdy i extrémním. Opět se v tvém příspěvku vyskytuje ono nesmyslné směšování pojmů manipulativním způsobem ve výrazu "nacistickokomunistický". Je to podobná manipulace, jako pomluva o tom, že by se Václav Láhev ve výkonu trestu stýkal pohlavně s jinými odsouzenými. Oni s ním samozřejmě, ale on s nimi ne, protože řiť, ani ústa žádnými pohlavními orgány nejsou. Tedy se jedná zjevně o pomluvu. Tvé výroky o extrémistech jsou jen urážlivé nálepky a manipulace. Žádné věcné argumenty.