MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#113227 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 08:35

#113225: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Sám máš ubohé myšlení, byť se zde projefuje jakousi strojovou fasádou. Pořád se utápíš v bludné představě o síle svých argumentů.  Žádné nemáš!!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#113237 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 12:14:01

#113227: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jaký argument bys požadoval proti takovéto - 

"Producíroval se s lesbami, buznami, transexuály, mezi nimi bylo jistě i mnoho ovcomrdů a kozomrdů jejichž životní styl a názory jsou vychýlením od normálu, a to mnohdy mnohdy i extrémním. "

- ubohosti? 

Předveď mi tvůj způsob argumentace, jak bys takovému nejspíše psychicky narušenému jedinci vysvětlil, že je oplzlým ubožákem jako Miloš Zeman. To si opravdu rád přečtu. 

Já bych řekl, že tady se dá udělat jediné, zdůraznit, že se ubožák - autor oněch naprostých nesmyslů a oplzlostí - sám hlásí k tomu, že je voličem Miloše Zemana a zdůraznit, že Miloš Zeman sám je oplzlý, vulgární a přátelí se sexuálním extrémistou Jindříškem Forejtem, který si na Hrad nechával dle spolupracovníků Zemana, které si sám vybral, posílát hošany na obveselení a požíval tvrdých drog a to je skutečně řádný sexuální extrém, na tom se vklidu jistě shodneme. 

Z toho mi plyne, že Zemanovi dokonce velmi vyhovují takoví uchylní lidé, jako autor onoho citátu a jako je Jindříšek Forejt. Mohu samozřejmě dále spekulovat jak je to potom s Ovčáčekem či dokonce se Zemanem samotným, neb je jistou úchylkou usilovat o 20 let mladší ženu a je jistou úchylkou (vybočením z průměru) takovému usilování vyhovět. To je bohužel holý fakt a to odhlížím plně od toho, co bylo publikováno o dceři Miloše Zemana a co sice dementoval, leč publikované je natolik průkazné, že si dovedu představit, by sw na rozpoznávání obličeje přesně Kačenku identifikoval. Ale každý máme na světě hned několi dvojníků, to je také holý fakt.