MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#114392 Re: Moc by mne zajímalo, jaké činy by vyjmenoval :-)

2017-09-04 16:02

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#114396 Re: Re: Moc by mne zajímalo, jaké činy by vyjmenoval :-)

2017-09-04 16:16:04

#114392: - Re: Moc by mne zajímalo, jaké činy by vyjmenoval :-)  

Také by tě zajímalo co by přispěavtel označil za přínos nacionálního komunisty Miloše Zemana?  Skutečně se to hledá obtížně, nikdo nikdy v žádné diskuse, knize, veřejné diskusi, ve sdělovacích prostředcích prostě nikde nesdělil jediný důvod v souladu s Ústavou i zdravým lidským rozumem proč volil Miloše Zemana. To se skutečně nikdy nestalo, přesto ještě stále existují lidé, kteří žijí v představě, že je Miloš Zeman přínosem. 

V této diskusi byly jakési náznaky např. že je vzdělaný. Což je přece absurdní hodnocení Zemana. Vychodil něco tak extra zbytečného, jako komunistickou ekonomii a co hůře dokonce podle ní stále myslí, když navrhoval, aby se z nájmů bytů OKD sanovaly doly.  To je opravdu jeden z jeho vrcholů komunistického "ekonoma" či pseudoekonoma.

Dalším vrcholem jeho "vzdělanosti" je již z oblasti patologie jeho rodiny, kdy do školství navrhoval fyzické tresty, jako řešení výchovy žáků s odkazem, že si živě pamatuje na mlácení svojí deviantní matkou a jaky to pro něj má dodnes přínos. 

A takto by člověk vlastně mohl pokračovat, co projev, to nějaké jeho "perla" vzdělanosti. 

Nedílnou součástí vzdělání je totiž kultura a morálka a z tohoto pohledu je tedy Miloše Zeman nevzdělaný a dokonce nevzdělatelný idiot. 

Nepřihlášený uživatel

#114486 Re: Re: Moc by mne zajímalo, jaké činy by vyjmenoval :-)

2017-09-05 06:06:08

#114392: - Re: Moc by mne zajímalo, jaké činy by vyjmenoval :-)  

Také by tě zajímalo co by přispěvatel označil za přínos nacionálního komunisty Miloše Zemana?

Skutečně se to hledá obtížně, nikdo nikdy v žádné diskuse, knize, veřejné diskusi, ve sdělovacích prostředcích prostě nikde nesdělil jediný důvod v souladu s Ústavou i zdravým lidským rozumem proč volil Miloše Zemana. To se skutečně nikdy nestalo, přesto ještě stále existují lidé, kteří žijí v představě, že je Miloš Zeman přínosem. 

V této diskusi byly jakési náznaky např. že je vzdělaný. Což je přece absurdní hodnocení Zemana. Vychodil něco tak extra zbytečného, jako komunistickou ekonomii a co hůře dokonce podle ní stále myslí, když navrhoval, aby se z nájmů bytů OKD sanovaly doly.  To je opravdu jeden z jeho vrcholů komunistického "ekonoma" či pseudoekonoma.

Dalším vrcholem jeho "vzdělanosti" je již z oblasti patologie jeho rodiny, kdy do školství navrhoval fyzické tresty, jako řešení výchovy žáků s odkazem, že si živě pamatuje na mlácení svojí deviantní matkou a jaky to pro něj má dodnes přínos. 

A takto by člověk vlastně mohl pokračovat, co projev, to nějaké jeho "perla" vzdělanosti. 

Nedílnou součástí vzdělání je totiž kultura a morálka a z tohoto pohledu je tedy Miloše Zeman nevzdělaný a dokonce nevzdělatelný idiot.