MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114590 Vyšetřovatel nemusí obviněného vyslechnout.....

2017-09-06 07:32

....to v tom má Babiš trochu zmatek, nic vyšetřovatele nenutí, aby obviněné v kauze kde figuje více lidí či budoucích obviněných, aby je vyslechl. 

Andrej už přestal tvrdit, že ROP věděl, že za úvěr ručí Imoga, pouze tvrdí, že ROP věděl, že o dotaci žádá společnost o anonymních vlastnících. 

Účetnictví je elektronické, není problém jej policii poskytnou okamžitě  - tedy je naprosto jasné, že společnosti zdržovaly vyšetřování. 

Nikdo z toho neměl žádný profit? Babiš je idiot? Dostal 50 mil. korun. 

Opět legrační argument, že malý projekt na který byla vyplacena dotace - stojí dodnes skoro miliardu a je nepřetržitě ve ztrátě. Je absurdní tvrdit, že je to tedy projekt "malého a středního podnikání"

Teď Andrej ze sebe dělá oběť, že se projekt "dostal do insolvence" a "on ho musel zachránit" :-)

Andrej nevidí trestní kauzu, to mu lze věřit, neboť žije v podivné představě, že jeho právnické osoby jsou jeho a může si s nimi dělat co chce, např. i vydávat korunové dluhopisy, které sám nakoupí, přestože mu to přímo zapovídá zákon o dani z příjmu. Babiš nechápe, že daně z podnikání nejsou jeho, které milostivě platí, ale jsou peníze za službu, kterou mu poskytujeme my všíchni tím, že dodržujem zákona a platíme daně. 

Bojovní Babiš - komunisté pořád proti něčemu bojují.  

Babiš pořádal na závěr o zbavením imunity, neboť je mu naprosto jasné, že vydán bude. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114591 Re: Vyšetřovatel nemusí obviněného vyslechnout.....

2017-09-06 07:50:01

#114590: - Vyšetřovatel nemusí obviněného vyslechnout..... 

 Faltýnek je opravdu úžasný :-), celé to čte z papíru :-). 

Brabec tam sedí jako bulík a řekl bych, že z výrazu jeho tváře je mu naprosto jasné, že celé Babišovo podnikání je jedna velká zlodějina a vysavač na zemědělské i další dotace. 

Ano skutečně je prodej s.r.o. (nepotřebnou firmu) do podoby anonymních vlastníků logicky skrytí vlastnictví, nic jiného to není. Je zvláštní že zzn bylo nepotřebné a dnes je tak potřebné v karuselu Agrofert.