MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114705 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-06 22:20

#114702: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty jsi se asi pomátl. Bezkonkurenčně nejvýkonější procesor na trhu, dvakrát výkonější, než nejvýkonější od konkurence není vynikající řešení. :DDD

Ty opravdu žiješ v 90. letech. :DDD

 

 

 

Tohle je také zajímavé. Další čínský procesor:

 

Huawei dostane nejchytřejší procesor, umí sám přemýšlet

 
 
Čínský Huawei představí svůj nejnovější smartphone Mate 10 v Mnichově 16. října, ale na veletrhu v Berlíně firma přestavila jeho procesor. Ten je zvláštní tím, že jde o první mobilní čip s vestavěnou umělou inteligencí, Mate 10 díky tomu získá spoustu nových funkcí.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114706 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-06 22:20:57

#114705: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 :-) obzory sis dosud nijak nerozšířil, alespoń si to nepředvedl. 

K čemu potřebuje dnes spotřebitel dvojnásobný výkon procesoru?  Aby těžil bitcoiny :-)? Herní průmysl byl jistě kdysi tahounem vyššího výkonu, ale dnes. K čemu? 

Na drtivé většině počítačů se pracuje, nehrají se na nich hry a tak to také bude pokračovat, je to nástroj a výkon mu už nechybí žádný a to prakticky na žádnou práci.  4 roky staré počítače dnes nikoho v pracovní činnosti nezpomalují, ty doby jsou dávno pryč. 

Spousty nových funkcí prodává Apple, nikdo jiný. Ostatní mají jen "hračky", které nazývají funkcemi. Nikdo dosud nepředvedl skutečnou inovaci pro chytrý telefon mimo Applu.