MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114735 Toto jsou moudrá slova. Svět pošahanou fašistickou fusofobní ideologii pražské kavárny nesdílí!

2017-09-07 11:29

Vnučka generála Pattona: Rusko se po válce nedočkalo plného uznání, to je špatně!

 

"Musíme jít zpět do historie, patřičně oloupat cibuli hořkosti a najít laskavost. Oběti války by se měly uctívat s laskavostí, která vyžaduje, abychom se oprostili od toho, co se mezi zeměmi stalo poté," říká proto, že třeba nesouhlasí, jak se zachoval v polovině roku 2014 na oslavách 70. výročí spojeneckého vylodění v Normandii tehdejší britský premiér David Cameron k ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi, když mu ani nepodal ruku. "Nebylo to fér," doplňuje.

"Rusko mělo za druhé světové války nejvíce obětí a nikdy se nedočkalo úplného uznání a poděkování. To je špatně. Měli bychom to změnit," dodává a cituje opět svého dědečka: "Projev druhému uznání, dostane se ti také." Helen Patton totiž věří, že se svět a lidé v něm osvobodí od hranic mezi přáteli, hranic v myšlení lidí. Pohromy jako terorismus, hurikány, povodně také hranice neznají, tak proč by se lidé měli ohraničovat v pozitivním přístupu k životu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114736 Re: Toto jsou moudrá slova. Svět pošahanou fašistickou fusofobní ideologii pražské kavárny nesdílí!

2017-09-07 11:35:42

#114735: - Toto jsou moudrá slova. Svět pošahanou fašistickou fusofobní ideologii pražské kavárny nesdílí! 

 Rusko okupovalo více jak 40 let východní Evropy i po válce způsobilo nezměrná utrpení stovkám milionům lidí, stovky tisíc lidí byli doslova po válce komunististickými režimy povražděny a Rusko dokonce II. světovou válku s Německem společně rozpoutalo a co více, dokonce od konce I. světové války Německu umožňovalo porušovat Versaillskou smlouvu, což mělo důsledky i ve vyzbrojení Německa před II. světovou válkou. 

Rusko si své mrtvé bohužel především povraždilo samo, to je smutná realita komunistické totality v Rusku. 

Mimo to, že je dokonce velmi pravděpodobné, že to nejspíš nikdy ona osoba neřekla a je to jen zase nějaká pošahaná fabulace RT, PL a jim podobných propagandistických serverů. 

Co je jednoznačné, že hroby Rusů na našem území musí být udržovány, stejně jako je jednoznačné, že z nich musí zmizet komunistické symboly. A stejně jako jsou udržovány hroby Rusů na našem území, musí být zkoumány všechny válečné zločiny Rusů na našem území, musí být dokumentovány, evidovány, tříděny a musí být historiky zpracovány. Musí se zdokumentovat masivní znásilňování na území Československa, stejně jako musí být zdokumentováno, jak se Rusům podařilo manipulovat s veřejným prostorem a zavést v ČR komunistickou totalitu na dlouhá desetiletí a naštěstí se tak děje.

Bohužel komunistické symboly na hrobech Rusů stále jsou, je to velký deficit, který musí budoucí vláda také začít řešit, stejně jako musí řešit přebujelost ruské ambasády na našem území.