MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114773 Tedy ani Babišův blesk v celé věci nedokáže vyfabulovat "skoro miliardu" o které doslova žvanil.....

2017-09-08 04:27

......Babiš, to je moc smutné, to totiž dokldá, že právník FAU naprosto přesně včera v rozhovoru popsal situaci  a naprosto přesně také popsal, jak o 200 mil. s Finanční správou dlouhé měsíce jednal.  Tedy i správa Finanční správy a blesk Babiše Idnes jsou s právníkem FAU v souladu. Kvůli 200 mil. u firmy, která zaplatila za posledních 10 let 17 mld. daní se ale firma nelikviduje, to je prostře absurdní počit nezodpovědných zločinců, obzvláště, když firma o věci jedná a dokonce i doměřenou daň částečně či dokonce plně okamžitě uhradila

Finanční správa promluvila o FAU. Účastnila se řetězového podvodu, tvrdí

7. září 2017  21:28
 
Firma FAU byla podle Finanční správy zapojena do řetězového podvodu kolem daní z přidané hodnoty u obchodů s pohonnými hmotami. Správce daně vyčíslil nedoplatek na DPH celkem na 218 milionů korun. Orgán ministerstva financí to zveřejnil v obsáhlém vyjádření ke kauze kolem společnosti FAU.
 
Kdyby to bylo o Andreji Babišovi a jeho karuselu, nepochybně by se ozvalo ÚČELOVKA, ale Babiš se zprávou ředitelství finanční spráy dostává do opradu velmi ale velmi prekérní situace, neboť tam nikde není ani náznak, že by firma platící miliardové daně po dobu 10 let dlužila či chtěl stát okrát o skoro miliardu. Tedy finanční správy nyní potvrdila zločinnost Babiše a přito se odkazuje na "její šetření", kdy nijak a ničím nedokládá, že by FAU měla úmysl okrádat stát. U Babiše jsou korunové dluhopisy, karuselový prodej akcií po časovém testu i Čapí hnízdo ale naprosto jasný řetězec úkonů jak stát okrást. 
 

Finanční správa po zbavení mlčenlivosti: FAU byla součástí řetězového podvodu

Firma FAU byla podle Finanční správy zapojena do řetězového podvodu týkajícího se daně z přidané hodnoty u obchodů s pohonnými hmotami. Nedoplatek na DPH správce daně vyčíslil na zhruba 218 miliónů korun. Vyplývá to z dokumentů, které ve čtvrtek Finanční správa zveřejnila poté, co ji firma minulý týden zbavila mlčenlivosti.

 
 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114778 Re: Tedy ani Babišův blesk v celé věci nedokáže vyfabulovat "skoro miliardu" o které doslova žvanil.

2017-09-08 05:06:50

#114773: - Tedy ani Babišův blesk v celé věci nedokáže vyfabulovat "skoro miliardu" o které doslova žvanil..... 

 Zprává skutečně nezmiňuje, že se FAU bránila zajišťovacímu případu soudně? Tedy bylo to tak nebo nebylo? 

Jak jste se bránili?

Tento postup byl ze strany FAU napaden žalobou, o které rozhodoval Krajský soud v Ostravě. Soud vyhodnotil, že jenom jedna z mnoha námitek FAU je dostačující k tomu, aby to rozhodnutí zrušil. Nezabýval se tím, jestli FAU dluží na daních, nebo ne, ani nám nedal za pravdu jen částečně, jak se to objevuje v médiích. On řekl, že z deseti námitek FAU stačí jenom jedna k tomu, aby se rozhodlo, že ten zajišťovací příkaz byl nezákonný. 

Finanční správa skutečně také ve správě neuvádí, že se FAU bránila proti vyměření daně soudně? Proč? 

Přesto vám zabavili majetek.

Druhá je rovina exekuční. Tam vyvstávají otázky, z jakého důvodu byl ten zásah vůči FAU tak masivní, jestli to vůbec bylo nutné. S tím, že FAU v podstatě půl roku před zásahem komunikovala s finanční správou a všemi jejími složkami, že si je vědoma toho, že se stát snaží doměřit FAU finanční prostředky v řádu 200 milionů korun. Takže FAU řešila všechny kroky k tomu, aby tuto daň ve vztahu ke státu zajistila nebo případně i uhradila ve splátkách, a čekalo se na to, jak to dopadne u soudu. V případě, že bychom uspěli, tak finanční prostředky navrátí, kdybychom neuspěli, tak si je stát nechá. Ale nebylo třeba FAU likvidovat.