MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114953

2017-09-12 20:51

Účtenkovka startuje 1. října. Měsíčně rozdělí 21 tisíc výher

Ministerstvo financí spustí za necelé tři týdny účtenkovou loterii pod názvem Účtenkovka. Zákazníci v ní mají šanci každý měsíc vyhrát jednu z 21 tisíc cen v hodnotě od 100 do jednoho milionu korun. Stačí jen zaregistrovat účtenku vydanou obchodníkem, který eviduje tržby podle zákona o evidenci tržeb. Evidence tržeb se v tuto chvíli týká velko- a maloobchodů a stravovacích a ubytovacích služeb.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114954 Re: Zloději se už třesou

2017-09-12 21:06:39

#114953: - Zloději se už třesou 

 To je opravdu dokonalé. Nejen, že si Babiš pořídil cenovou mapu potravin v celé ČR, ještě chce vědět přesně člověka, který tu kterou potravinu nakoupil. 

A pak, že Babiš není zločincem.  Celé EET je nápad idita, pokud dojde k vyzrazení cenové mapy, bude trh s potraviny zničen na několik let, což logicky vyjde velmi draho především koncového zákazníka a i když nebude a bude cenovou mapu zneužívat jen karusel Agrofert, tak i tak je to na pováženu. 

Tedy bych řekl, že EET i účtenková loterie je nápad idiota nikoliv normálně uvažující bytosti. EET má totiž zásadní problém, tam kde se doklady nevystavují se logicky také nemohu objevit v EET, tedy vyšší výběr DPH zajistit nemůže, neboť hlavní podvody jsou tam, kde se žádné doklady nevedou na to opravdu EET nepřijde i kdyby tam byly sebelepší "analytické nástroje" :-)