MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114967 Re: Re: Tak už i v Anglii vědí, co byl Havel za zrůdu

2017-09-13 06:28

#114951: - Re: Tak už i v Anglii vědí, co byl Havel za zrůdu 

 Zhovadilost je nazývat tuto zrůdnost uměleckým předmětem. Na tom se zcela jistě shodneme, stejně jako na tom, jaká zrůda Havel byl.

 

http://pravdaozrude.cz

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114968 Re: Re: Re: Tak už i v Anglii vědí, co byl Havel za zrůdu

2017-09-13 06:36:25

#114967: - Re: Re: Tak už i v Anglii vědí, co byl Havel za zrůdu 

 Nikoliv, lavičky Václava Havla jsou uměleckým dílem. 

Nesmysly na anonymním webu nemají žádnu hodnotu. Tu mají texty, které Václav Havel napsal a za kterými si eloživotně stál. To je podstatné. 

Ty nalezneš v jeho knihovně a napsal toho opravdu velmi mnoho. 

http://www.vaclavhavel-library.org/cs/

Já jsem např. z projevů Miloše Zemana schopen prokázat, že kombinuje ve svém jednání  i myšlení komunismus s nacismem. V této diskusi jsem to dostatečně doložil komentováním jeho projevů. 

Neváhej, vezmi si libovolný skutečný projev Václava Havla a pokus se o totéž. Nemyslím si, že budeš mít úspěch. Číst bláboly na anonymním serveru umí i idiot Miloš Zeman s stejně tak i idiot Miloš Zeman je schopen nesmysly z takových serverů vydávat za realitu, ale analyzovat skutečný projev k tomu je již potřeba znalostí a scopností. 

Od vás voličů a příznivců Miloše Zemana se zjevně právě idiotem Milošem Zemana hloupost přímo očekává, je vítaná a jste za ní Zemanem chváleni. 

 Věřím ale, že si to takové nesmysly líbí, je to u voliče Miloše Zemana naprosto pochipitelné. Dávat odkaz není potřeba do diskuse, rovnou jej pošli BIS. 

Česká expedice | e-shop

Kdo jsme · Obchod · Obchodní podmínky · Stanovy · Kontakt · Identifikace · VlasteneckéNoviny.cz · BezPolitickéKorektnosti.cz ...
 
Česká expedice jen zneužívá kdysi slvané jméno, podobně jako literárky. Je to typické pro pro ruské servery. 
Evropan

#114985 Re: Re: Re: Tak už i v Anglii vědí, co byl Havel za zrůdu

2017-09-13 12:03:32

#114967: - Re: Re: Tak už i v Anglii vědí, co byl Havel za zrůdu 

Nevím, s kým se chceš shodnout na tom, že byl Václav Havel zrůda. Jsi totiž jediný, kdo to tady uvádí včetně odkazu na nějaké (zřejmě své) webové stránky s absurdními výmysly. Pan Václav Havel byl dosud jediným českým prezidentem, který dělal svému národu čest a díky němu nás měl celý svět za demokratický a pokrokový národ. Václav Propiska a Miloš Bumbál to vše obrátili vniveč. Od té doby jsme už jen národ nenávistných zlodějů. A zřejmě si to zasloužíme, když si volíme tatkové představitele, jaké máme, a ke slovu se dostávají lháři jako ty.