MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#115149 Re: Táhněte nazpátek do prdele zasraní okupanti a teroristi z NATO!

2017-09-16 10:33

#115140: Vlastenci do boje! - Táhněte nazpátek do prdele zasraní okupanti a teroristi z NATO!  

 

Rozhodně není ideologicky žádoucí, abychom si připomínali, že propagovaná americká armáda bmbardovala pod vymyšlenou záminkou mj. Bagdád - Irák, kde je doteď válka, Francouzi zakročili v Lýbii, kde se dokonal rozvrat a odšpuntovala cesta pro uprchlíky-no a co?, Saudští Arabové - kdo zná větší sponzory radikálních islamistů tč. bombardující chudý Jemen? atd.. Ale jak říkám, to si nesmíme připouštět, naopak žádoucí jsou vlaječky a projevovat radost. Upřímnou! A zbrojit! Tudy vede cesta ke štěstí, to ví každý moula.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#115150 Re: Re: Táhněte nazpátek do prdele zasraní okupanti a teroristi z NATO!

2017-09-16 11:30:38

#115149: - Re: Táhněte nazpátek do prdele zasraní okupanti a teroristi z NATO!  

 Iráq napadl Kuvajt a zpustošil ropná pole, vyprovokoval neuvěřitelně drahý konflikt a celou dobu od skončení se tvářil, že vyvýjí a vlastní zbraně hromadného ničení.  Bylo velmi obtížné se rozhodnout, jeslti je skutečně vlastní nebo jen blafuje, jeho výhrůžky byly totožné jako výhrůžky Severní Koreje a stejně tak ven propagoval, že chemické zbraně rozhodně vlastní a vyvíjí nové.  

To, že byl v Iráku režim zločinný, to je taktéž jednoznačné. 

Evropan

#115158 Re: Re: Táhněte nazpátek do prdele zasraní okupanti a teroristi z Russka!

2017-09-16 12:32:35

#115149: - Re: Táhněte nazpátek do prdele zasraní okupanti a teroristi z Russka!  

Rozhodně si zapomněl uvést, že jak v Iráku tak v Libii byli u moci diktátoři, kteří nechali povraždit tolik lidí, že dodnes není znám jejich přesný počet. Je to stejné, jako v případě Al-Asáda, kde se ovšem počet zavražděných odhaduje na 400 tisíc a je těžké odhadnout, na kolika tisících z těch mrtvých má podíl Russko. A stejně tak Russko podporuje konflikty v Gruzii a na Ukraině, kde by bez fašistických Russáků byl klid a mír. Proto naše členství v NATO znamená jednoznačně zajištění míru v naší zemi před případnou další russkou agresí.