MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#115200

2017-09-17 07:15

Největší problém v souvislosti s migrací vidím v neochotě státu plnit si své odvěké základní povinnosti a bránit své území a své občany. Korozi funkcí státu napomáhá zbytnění lidských práv. Tento koncept, původně tak libozvučný a humanitární, během posledních padesáti let za vydatného, leč tichého přispění Evropské unie, transformoval do paradoxního stavu, v němž má pracující občan plnící si své povinnosti méně práv než cizorodý agresivní živel, který bez pokory a vděku bezohledně překračuje právní normy a vynucuje si ohledy, toleranci, finance a náš životní prostor.

Odpovědi

Evropan

#115213 Re:

2017-09-17 08:32:21

#115200: -  

ad : Největší problém v souvislosti s migrací vidím v neochotě státu plnit si své odvěké základní povinnosti a bránit své území a své občany. Korozi funkcí státu napomáhá zbytnění lidských práv. Tento koncept, původně tak libozvučný a humanitární, během posledních padesáti let za vydatného, leč tichého přispění Evropské unie, transformoval do paradoxního stavu, v němž má pracující občan plnící si své povinnosti méně práv než cizorodý agresivní živel, který bez pokory a vděku bezohledně překračuje právní normy a vynucuje si ohledy, toleranci, finance a náš životní prostor.

Takovou ti to dalo práci, a přitom tam vložíš tolik hloupostí. To se tvoje xenofóbní hlavička zase jednou zavařila, když tvrdíš, že nám Evropská unie něco "zkonceptovala". Vždyť ta tak dlouho (padesát let) neexistuje. A ty Kubánce, Lybijce, Syřany, Vietnamce a další cizince k nám přece před padesáti lety vozili komunisti. Tak cos to vlastně zplodil za nesmysl? Náš stát selhal hned dvakrát. V roce 1939 a v roce 1968. Ani jednou v tom neměla prsty Evropská unie. A co se týká mého životního prostoru, tak ten mi nikdo nebere. Nevím, kde to žiješ. Možná máš strach, že ti cizinci budou ubírat z tvých dávek nebo důchodu.