MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#115436

2017-09-19 10:59

Svázaná Němka, znásilněná Finka. V Římě přibývá útoků na turistky

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#115437 Re:

2017-09-19 11:43:41

#115436: Multikulturní obohacení -  

 

Čím se vlastně liší Miloš Zeman od sexuálních násilníků? Gigantickým dosahem jeho znásilňování.....

 

 

.....reality?  V čem je fyzické znásilnění horší, než odporné a soustavné znásilňování pravdy Milošem Zemanem? Co má větší a destruktivnější vliv na celou společnost při veškerém respektu k oběti znásilnění fyzickému a samozřejmě při veškerém respektu k lidem, kteří se dnes bez pochyby cítí jako znásilnění Milošem Zemana a to skutečně mnozí tak, že odmítají vyslovit jeho jméno a nesledují veřejný prostor, aby se mu vyhnuli, podobně jako se toto stalo mnohým Němcům s Hitlerem či v Rusku se Stalinem?

Jsou tedy důsledky psychického teroru - zásilňování reality Zemanem na občany, kteří si to uvědomují podobné, jako důsledky fyzického znásilnění?

Používá Miloš Zeman znásilňování reality a ovlivání čtenářů Blesku, ruské propagandy např. v Parlamentních listech a čínské televizi jako zbraň, kterou si u obětí vytváří závislost na něm? 

Budeš si muset na tyto otázky odpovědět a čím poctivěji si na ně odpovíš, tím lépe, nepochybuji o tom, že jsou ve tvém okolí lidé, kteří odmítají vyslovit Zemanovo jméno a odmítají se bavit o veřejném prostoru a o tom, co v něm Miloš Zeman doslova páchá.  

Nelze očekávat a nelze zajistit, že všichni příchozí budou ctít zákony, nelze to zajisti ani u většinové populace, proto jsou soudy, policie i bezpečnostní služby státu.

 Miloš Zeman ale může ctít zákony, nic mu v tom nebrání a nikdy po roce 1989  mu v tom nic nebránilo a přesto to nedělá, viz. jeho porušování volebního zákona, což je do velké míry znásilnění všech jeho voličů, nebo minimálně těch, o kterých i NSS mluví jako o těch, na které jeho lhaní mělo vliv.  

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Pokud je toto reálný odhad, je to 33 za den, tedy na každou hodinu v kterém koliv čase připadá 1,37 takových činů. Páchají to snad komunisté ze Sýrie, Libie, Kuby, Vietnamu, Polska, Ruska, Maďarska, Bulharska, Rumunska, a všech kdysi komunistických ruských republik, co jich sem ruští komunistité během totality navozili? Na kolik z nich to připadá? 90 %, 60 %  nebo snad jako na průměr většinové společnosti? Jsou tu přece hosté, proč to ta komunistická pakáž dělá? Na zločineckých Rusů, kteří v ČR jako podnikají připadá ono hodinové penzum denně?

Měl bys najít odpověď, jinak je tvůj náhled na tuto problematiku značně zkreslený

Evropan

#115444 Re:

2017-09-19 12:15:20

#115436: Monokulturní ochuzení -  

A co případ znásilnění v Olomouci? Možná to také byli imigranti? Myslím, že pokud máš přesný odhad jako vždy, měl bys policii informovat, protože naši "pomáhat a chránit" jsou podle všeho jako vždy spíše na stropě než na stopě ...


Nepřihlášený uživatel

#115448 Re:

2017-09-19 12:34:34

#115436: Multikulturní obohacení -  

 

Itálie má 60 milionů obyvatel. Kolik je tam přistěhovalců bez občanství? 2-3 miliony max? Přesto tito páchají 40% všech sexuálních útoků? To znamená, že kdyby to bylo 50/50, tak mají v Itálii ročně ne přes dva tisíce, ale třeba 30 tisíc znásilnění? To je mi ale krásná multikulturní představa!